writing-img

utrujenost

clock-img

29.03.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

mene pa zanima kaj se dogaja z mano. s partnerjem sem imela spolne odnose v času ovolucije (metoda umika), ki je že mimo, ampak bolečine v križu ne minejo. prav tako sem ful tečna in utrujena. kak se uležem že spim, kot da bi bila ne vem kako utrujena.kaj mislite kaj mi je.

Mateja29

clock-img

29.03.2007, 10:33

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

mogoče si pa srečka user posted image vsaj pri meni so bili to znaki user posted image user posted image user posted image sem skoz hotla spat

clock-img

29.03.2007, 10:42

clock-img

Anonimen

če sem noseča bo to moje najlepše darilo za roj.dan. Ful si otroka želim.Križ me ful boli in posledično me še mal bolijo jajčniki, ampak ne preveč hudo.

Mateja29

clock-img

29.03.2007, 12:22

clock-img

mala

pencil-img

913

ja lahko jeuser posted image lahko pa tudi pms-znaki so zelo podobni-počakaj da ti menstr. zamuja in takrat naredi test-tako boš najbolj vedela kaj je razlog...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

31.03.2007, 16:01

clock-img

Anonimen

Kaj so znaki PMS-ja lahko sorodni znakom ki veljajo za nosečnost?

clock-img

31.03.2007, 16:05

clock-img

Anonimen

Med drugim me občasno zbada v desnem jajčniku, pa zadnja dva dni opažam, da me bolijo bradavice. Druga pa ne opažam.

Mateja29

clock-img

01.04.2007, 19:49

clock-img

renata nana

pencil-img

254

tudi moji ovulacijski dnevi so mimo , mene pa nekaj ščipa v jajčnikih ,sem zelo utrujena in križ me boli kar pa se tega tiče prej nisem imela nikoli takih znakov. kaj mislite kaj bi bilo to?

clock-img

01.04.2007, 23:53

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Ne bi vama rada vlivala preveč upanja, ampak ko sem jaz zanosila, sem celi 3 teden dobesedno prespala (no, takrat še nisem vedela, da sem noseča)... Drugače je pa res zoprno, ker so znaki nosečnosti precej podobni PMS znakom user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

02.04.2007, 00:30

clock-img

pikica13

pencil-img

45

Ja moji prvi znaki nosečnosti so bili krči v mišicah na hrbtu in take bolečine v križu, da sem komaj v službo prilezla. So pa bolečine v 3 - 4 tednih minile.

Lp

clock-img

02.04.2007, 08:09

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Nama je z metodo umika uspelo in to en in edini dan v mesec, ko je mož lahko bil doma ( služba in to).Tako da vse je možno, sicer stvar slučaja.Midva sva tudi včeraj bla aktivna  spret z umikom, otr. pa si ful želim.Bomo vidli kaj bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem