writing-img

uvajanje

clock-img

14.11.2007, 10:38

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

uvajamo GH, od sadja smo do zdaj probali jabolko, banano in hruško...kaj naj ji dam naslednje?
od zelenjave je pa jedla korenje, cvetačo, bučke in krompir, v načrtu pa imamo še brokoli in kolerabo.. no pa še špinača mi pride na misel. kako naprej? in ali je kaj narobe, če kakšno zelenjavo kupim zamrznjeno?

clock-img

14.11.2007, 10:45

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jaz sem dala še:
sadje:papaja, mango, kaki amapak kuhano, največkrat kar z jabolkom, če je bla zaprta pa sem skuhala še suho slivo
zelenjava:brokoli in kolerabo kaj daj, moja ima najraje kolerabo, potem sem dala še blitvo in tudi cvetačo, ta teden bom dala pa papriko, jaz ji kaj zamrznjenega še nisem dala, kar kupim svceže sej itak vse majo.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

14.11.2007, 11:42

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

brokoli sem hotla kupit zamrznjen, ker imajo trenutno samo čudnega po trgovinah..bom še pri zelenjavarju pogledala, če je kaj lepši

clock-img

14.11.2007, 11:51

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Nič ne bo narobe , če kupiš zmzrnjeno. 

clock-img

14.11.2007, 12:27

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

tudi jaz mislim, da ni nič narobe če kupiš zamrzjeno zelenjavo. tudi mi prakticiramo tako, pa pikica je že skoraj vse

clock-img

14.11.2007, 12:39

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Tudi midve jeva že vse našteto. Pa me zanima koliko vaši otročki pojejo? Naša je stara 7 mesecev, pa zelo malo poje, kmalu glavo stran obrne ali pa začne ven metat. Tako, da se trudiva zamenjati en obrok dojenja, pa nama gre zelo počasi.
Kako ste ve to kaj prakticirale? Opažam, da bi se mala še naprej samo dojila.

clock-img

14.11.2007, 18:15

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša že itak full malo poje (tudi mleka), tako da tudi GH poje le nekaj žličk. jo moram hecat, da odpre usta, sama jih odpre le za pire krompir user posted image
koliko žličk sploh mora pojesti, da to nadomesti npr. 30ml mleka?

clock-img

17.11.2007, 09:42

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

nič ni narobe če kupiš kakšno zelenjavo tudi zamrznjeno, jaz sem sicer rekla da je ne bom kupovala da bo vse friški ampak je tud zam. uredu zraven zelenjave daš lahko že kakšnega purančka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem