writing-img

uvajanje

clock-img

14.01.2008, 12:38

clock-img

morje10

pencil-img

186

Zanima me, če je potrebno plačati za čas, ko se otrok uvaja v vrtec. Na vlogo sem namreč napisala datum, ko grem v službo in so me klicali, da je potrebno popraviti ter navesti datum, ko začne z uvajanjem. Kakšne so vaše izkušnje?

clock-img

14.01.2008, 12:41

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jaz sem plačala tudi čas uvajanja, torej od 03.09. lani dalje, pa čeprav smo se uvajali zgolj po uro ali dve 14 dni. Preveri v vrtcu.

clock-img

14.01.2008, 12:44

clock-img

tannya

pencil-img

628

Čas uvajanja se plača, saj gre otrok v  vrtec z dnem vpisa. Vsaj pri nas je taka praksa, da ne pred dnem vpisa.

clock-img

14.01.2008, 13:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Na vlogo sem namreč napisala datum, ko grem v službo in so me klicali, da je potrebno popraviti ter navesti datum, ko začne z uvajanjem.

Po tem sodeč boš plačala uvajanje.
Jaz mojih nisem uvajala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.01.2008, 13:35

clock-img

solatja

pencil-img

952

pri nas se ne plača. so rekle, da se plača samo hrana in da tisti dan, ko bo imela vse obroke v vrtcu, se bo pa plačalo. niso pa nič komplicirali z datumom na vlogi, ker je dejansko bila že dva dni pred tem ves čas pri njih in mislim, da tistega sploh nismo plačali user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

14.01.2008, 13:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sem pozabila dodat - starejša dva sta šla s septembrom v celodnevno oskrbo, najmlajšo pa sem prvi teden vozila za 4 ure - do spanja. In se nisem niti zavzela, koliko so mi takrat zaračunali. user posted image Hočem denar nazaj user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.01.2008, 21:09

clock-img

cv105

pencil-img

891

pri nas je potrebno na vlogo napisati dva datuma; datum začetka uvajanja in datum dejanskega vstopa v vrtec ... prvi zaračunani dan oskrbe pa je tisti dan, ko ima otrok vse obroke v vrtcu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem