writing-img

uvajanje 1 hrane in uporaba gea margarine

clock-img

02.02.2010, 10:53

clock-img

simonalokar

pencil-img

654

me zanima mamice kdaj ste svojim angelčkom dali prvič gea margarino za alergike ma KM. da narediš pirejček pa notri mal margaarine. 1 user posted image sem notri kasneje dajala kislo smetano pr njej pa ne smem.

nasvete prosim al ste najprej dajale olivno olje.user posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

clock-img

02.02.2010, 11:14

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem ji na začetku dajala olivno olje, kasneje pa kislo smetano ali maslo. Margarine pa še pri 3 letih ne je.

clock-img

02.02.2010, 13:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Margarine mi sploh nimamo doma. Oz. redko tisto z jogurtom za kdaj na kruh namazat. V pire dajem mleko, kislo smetano in maslo. Redko vse skupaj, ma dvoje ziher. 

clock-img

02.02.2010, 13:23

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

me zanima mamice kdaj ste svojim angelčkom dali prvič gea margarino za alergike ma KM. da narediš pirejček pa notri mal margaarine. 1 user posted image sem notri kasneje dajala kislo smetano pr njej pa ne smem.

nasvete prosim al ste najprej dajale olivno olje.user posted image user posted image

Jaz dam v pire malo mleka in malo masla in tudi za Nika ga pripravljam na tak način. A ta Gea margarina je primerna za alergike? Če je, bi jo jaz uporabila, ker olivno olje je po moje premočnega okusa za pire, no, ne vem, vsaj zdi se mi tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem