writing-img

uvajanje na kahlico

clock-img

27.02.2008, 12:44

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Mene pa zanima kdaj ste začele svoje user posted image uvajati na kahlico?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

27.02.2008, 12:56

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Pri cca 18-ih mesecih.

clock-img

27.02.2008, 13:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Našemu sedaj 3,5 letniku sem pri cca.2,5 letih en dan vzela pleničko stran. Dvakrat se je polulal, potem pa ugotovil, v čem je fora in od takrat je bil suh podnevi in ponoči.
Pri 16 mesečniku se tako s tem še ne ukvarjam, čeprav vedno pove, ko kaka.
Menim, da mora biti otrok dovolj zrel, da ve, zakaj se gre, tako da je brezveze prehitevati.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

27.02.2008, 13:36

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Pri hčerki smo probali poleti, ko je bila stara dobri dve leti. Parkrat ji je ušlo v hlačke, a ko je ugotovila kakšna frajerka je, ko zna lulat v kahlico, potem smo po 10 krat na dan leteli na kahlico pa čeprav je bilo le par kapljic. Za vsako smo jo full pohvalili in ji ploskali in njej se je to tako fino zdelo. Zdaj pa se pripravljamo na fazo, da bi bila še ponoči brez. Kako bo pa pri sinu pa še ne vem in se pri njegovih 9 mesecih res še ne ukvarjam s tem.
Potrebna je le potrpežljivost in vstrajnost in seveda prisluhnit otroku kdaj je pripravljen na spet novo spremembo.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

27.02.2008, 13:43

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Pri cca 18-ih mesecih.

Da dodam.

Pri 18-ih mes. se je prvič srečala z njo, ko ji jo je prinesel božiček. Nekaj časa je bila zanjo to bolj "igrača" in je na njej sedela v plenici in mi delala družbo v kopalnici. Potem smo ji razložili zakaj to je in je na začetku ni marala, ker jo je brez plenice v rit žulila user posted image . Pri nekje 22-ih mes. je počasi začela sem in tja hodit na kahlico lulat. Kakšen dan 3x, včasih pa tudi 1x ne. Bilo je poletje in ji je bilo bolj zanimivo letat okol hiše v samih hlačkah in počepnit v travo, če jo je že lulat. Septembra smo opustili zaradi uvajanja v vrtec, konec oktobra, pa smo po posvetu z vzgojiteljico (ponoči je bila že suha) dali stran plenice. Stara je bila 2 leti in 3 mesece in brez večjih naporov je od takrat suha podnevi in ponoči.

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Menim, da mora biti otrok dovolj zrel, da ve, zakaj se gre, tako da je brezveze prehitevati.

Se strinjam.

clock-img

27.02.2008, 13:46

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pikapolonca, vidim, da sta najina sončka prijokala na svet v istem dnevu user posted image

Pri nas ga je babi začela uvajat, pa ne na kahlico, ampak na travco - mislim, da je bilo junija, ko je bilo že toplo, mu je vzela pleničko in potem sta zalivala travco. V enem tednu je bil suh in tudi pokakal se ni več v hlače. Ponoči se pa še ne ubadamo s tem - se nam ne ljubi še user posted image

clock-img

27.02.2008, 14:10

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Pikapolonca, vidim, da sta najina sončka prijokala na svet v istem dnevu user posted image

A res? Superca. Torej vem še za enega sončka, ki bo pihal na isti dan kot naša pikalonca.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

27.02.2008, 18:41

clock-img

Hans

pencil-img

501

Naša je stara 17mesecev in smo to pričeli prejšnji teden, nam uspe enkrat na dan napolnit kahlico s pomočjo animacije (kup igračk...).

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem