writing-img

uvajanje navadnega mleka

clock-img

02.09.2005, 10:48

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Živjo

Zanima me, kdaj ste namesto prilagojenega mleka začele uporabljati navadno kupljeno kravje mleko?
LP

clock-img

02.09.2005, 12:01

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Tudi mene to zanima?

clock-img

02.09.2005, 12:09

clock-img

Anonimen

Mene tudi, ker slišim zelo različna menenja

clock-img

02.09.2005, 12:12

clock-img

urška

pencil-img

3136

po pravici? pri prbl. 8 mesecih sem mu začela za čokote in podobne stvari dajati alpsko mleko. kar je mleka popil na flašo pa je dobival adaptirano do enega leta. sem pa pol odkrila v mullerju bebivito, ki je cenovno zelo ugodna v primerjavi z aptamilom.

clock-img

02.09.2005, 20:00

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

2 dni nazaj, stara je pa 11m. Ker v varstvu ji pač ne bodo mešali adaptiranega za razne kaše in čokote. zaenkrat ne opazim reakcij.

clock-img

02.09.2005, 20:43

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem zadnjič v posvetovalnici pri enem letu vprašala sestro, kako je sedaj s tem mlekom. Rekla je, da se dojenje priporoča tja do dveh let , za pripravo hrane pa je po dopolnjenem enem letu starosti primerno polnomastno mleko, ki se ga prevre. Najslabše naj bi bilo alpsko mleko.
Mi je pa pred časom pravila patronažna, da na kmetih, kjer imajo krave, nekateri tako mleko dajo že skoraj novorojenčkom. Sicer jim ni bilo nič, ampak priporoča se pa tudi ne, ker je tako mleko pretežko za tako majhne otročke.

clock-img

02.09.2005, 20:44

clock-img

smrček

pencil-img

699

Jaz mojemu dajem kravje meleko od 6. meseca dalje (samo za mešanje)drugače se še vedno ogromno doji.
Z navadnim mlekom sem pričela po posvetu z pediatrinjo, ker je po adaptiranem imel vedno izpuščaje, kravje mleko pa redčim z malo vode in je vse OK.

clock-img

02.09.2005, 21:32

clock-img

urška

pencil-img

3136

glede alpskega mleka pa takole: sin sodelavke je debel otrok in po vseh mogočih dietah so ga dali v stično v tisto "bolnico" za debele otroke,kjer potem shujšajo... u glavnem ona mi je povedala, da so jim tam na enem od predavanj o pravilnem prehranjevanju rekli da otroci morajo piti alpsko mleko s 3,5% mm,. predavateljica je bila zdravnica tko da jaz se tega držim. je pa tko, da naj bi otroku do 1 leta dajal samo adaptirano mleko,ker naj bi bilo kravje škodljivo, in če mu dajemo alpsko ali pa navadno je popolnoma brezvezno ugotavljanje katero je bolj škodljivo.

clock-img

06.09.2005, 13:53

clock-img

Nataska

pencil-img

72

Midve sva začele z alpskim mlekom pri 8 mes. in pol. Mešam ga z vodo in je superca! Nič izpuščajev, pikic....

clock-img

06.09.2005, 13:54

clock-img

Nataska

pencil-img

72

Aja pa še to- dojenje do 2 let!!! Halo!!!

clock-img

07.09.2005, 22:53

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Malo pred 1. rojstnim dnem sem za spremembo pripravila sem in tja razno razne linote s kravjim mlekom. Za piti ji pa še vedno dam sojino mleko oziroma kakav pripravljen iz sojinega mleka. Ravno tako kuham mlečni gres, riž,.... na sojinem mleku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem