writing-img

uz

clock-img

19.04.2007, 11:20

clock-img

Anonimen

zanima me kdaj ste imele po morfologiji prvi pregled z UZ...namreč počas bom konec 5.meseca, moj fant pa še ni videluser posted image ...pa me skrbi, da bom imela UZ le še pred koncem...baje ti ne delajo vsakokrat.
hvala

clock-img

19.04.2007, 11:24

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Odvisno od G. Meni moja G naredi UZ na vsakem pregledu. Uradno pa sta se mi zdi samo 2 (prvi in morfologija). Lahko pa greš seveda tudi samoplačniško (npr. na 3D UZ, kjer se bebika čudovito vidi).
Lp

clock-img

19.04.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

koliko pa je za plačati in kje ga delajo???

clock-img

19.04.2007, 11:44

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Spet odvisno od G. Jaz sem šla na 3D UZ na Ptuju (dr. Rosič) in sem plačala 30 €, dela tudi dr. Lukman (50 €), za ostale kraje pa ne vem. Malo poglej po forumu - je že blo dosti debat o teh UZ-jih.

clock-img

19.04.2007, 11:51

clock-img

majas

pencil-img

3393

Res je odvisno od G. ponavadi ti po morfologiji sploh več ne delajo UZ ker ti pripadajo samo 3 v celi nosečnosti. Zato sva tudi z mojim šla na samoplačniški 3D UZ v 26t in tam se je vse tako lepo videlo

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

19.04.2007, 12:24

clock-img

anita1984

pencil-img

114

v katerem tednu je najbolje da greš na 3D

clock-img

19.04.2007, 21:06

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

V naši porodnišnici je UZ pri vsakem pregledu...

Cvetim...

clock-img

20.04.2007, 09:11

clock-img

janja

pencil-img

1559

Pri meni je bila morfologija zadnji UZ. Če ti naredijo še kakšnega brezplačno je to samo dobra volja tvojega G. Drugače pa greš lahko na samoplačniški. No, jaz sem šla v 30. tednu, ker sem ravno odhajala na morje, pa sem hotela še informacijo, da je vse v redu.
V Dravljah (LJ) stane samoplačniški UZ 25 EUR, če želiš pa 3D ali 4D UZ (plus snemanje na CD) pa je cena od 50 EUR naprej.

čau user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem