writing-img

včeraj plusek, danes nekaj krvavega

clock-img

10.05.2008, 07:14

clock-img

Anonimen

punce, prosim, če mi ena hitro odgovori. Včeraj, en dan po predvideni menstruaciji sem naredila test in mi je pokazal plusek user posted image user posted image user posted image , včeraj zvečer je bilo pa nekaj kot ena krvava sluz, danes zjutraj pa še nekaj krvi, kot pri menstruaciji, kaj naj bi to bilo, sem čist zbegana. a se je kateri to zgodilo, pa je bila potem lepo noseča in je bilo vse vredu??

Hvala

clock-img

10.05.2008, 07:16

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Draga moja, upam, da gre za vgnezditev in ne pride do ss-ja.
Lepo počivaj in počakaj, kar bo pač bo, ne obremenjuj se.
user posted image  je itak, gre za to ali se obdrži.user posted image stiskam pesti zate...
lp

clock-img

10.05.2008, 09:51

clock-img

loveforever

pencil-img

554

oj. poznam nekaj primerov, ko so punce rahlo krvavele kar par mesecev v nosečnosti in so jemale nekakšne tablete, zdj pa nevem al so bile dabroston al nekaj takega, je pa vseeno dobro da pokličeš g in ti bo ona najbolje svetovala!! držim pesti da je vse vredu!!!!user posted image

clock-img

10.05.2008, 11:21

clock-img

divans1

pencil-img

2547

odvisno od posameznice. Lahko da je šlo za vgnezditveno, lahko da je začetek ss. Počakaj še malo, pa boš videla. Upaj na najboljše!!!user posted image

clock-img

11.05.2008, 16:19

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

upam da bo vse ok.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

11.05.2008, 17:58

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

najbolš bi blo, če bi obiskala G in ji povedala situacijo. najbrž boš dobila dabroston, da se bo plodek obdržal. 

clock-img

12.05.2008, 08:19

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Tudi sama se strinjam ,da obiščeš G. in upam da ni  nič narobe!user posted image

clock-img

12.05.2008, 10:42

clock-img

*m*t*

pencil-img

30

upam, da bo vse ok.
koliko časa pa krvaviš v primeru vgnezditve? ali je krvavitev pri vgnezditvi dugačno kot pri ss? hvala za odgovor

clock-img

12.05.2008, 10:50

clock-img

mika

pencil-img

6485

pri men je bilo isto. trajalo je dva dni,  bilo rjavo-ni bila sveža kri. nisem niti pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe, ker sem slišala, da imajo nekatere še lep čas krvavitve. sedaj imam eno veliko 3.5 letnico.

pokliči h G  za pregled, da boš pomirjena.

vse dobro ti želimuser posted image

clock-img

12.05.2008, 10:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*
koliko časa pa krvaviš v primeru vgnezditve? ali je krvavitev pri vgnezditvi dugačno kot pri ss? hvala za odgovor

Jaz sem imela pikico roza sluzi (ni bila prav kri) dva dni pred predvideno M in še eno pikico dan kasneje. Pri ss pri 6 tednih je krvavitev zgledala kot normalna M, pri ss pri 10 tednih pa so iz mene šli za dlan veliki kosi. Ogromna razlika, ja.

clock-img

14.05.2008, 20:53

clock-img

tinkatinka

pencil-img

36

Pozdravljene.
Jz pa bi mogla dobit user posted image  danes 14.5. V ponedeljek 12.5. sem mela pikico roza krvi, nato pa do danes nisem dobila M. Ali je morda to vgnezditvena krvavitev, ali pa se napravlja user posted image .Test je bil danes negativen. Čeprav se mi je zdelo, da je čisto rahla črtica, sam ne upam si upat.

clock-img

15.05.2008, 10:54

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatinka

Pozdravljene.
Jz pa bi mogla dobit user posted image  danes 14.5. V ponedeljek 12.5. sem mela pikico roza krvi, nato pa do danes nisem dobila M. Ali je morda to vgnezditvena krvavitev, ali pa se napravlja user posted image .Test je bil danes negativen. Čeprav se mi je zdelo, da je čisto rahla črtica, sam ne upam si upat.

tinka tinka,

če je črtica je user posted image !!!! Tako da kar pogumno še enkrat lulaj na testek!!! Pa velik sreče!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem