IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
očitno nisem samo jaz tako naučena,d a se vse poje. Pa saj bi vprašala na "licu mesta" te gospodične/gospe, zakaj tako, vendar mi je bilo kar malo nerodno tako debato odpirat.
Poglej tud mene so učil da je treba pojest vse ampak jaz sem se tega odnaučila, ker potem bi bila 2 tonska če bi vse stvari za otroci pojedla in se filala zato da hrano ne bi bilo treba metat stran. Sej ni čudno da je tolk predebelih ljudi na svetu če pa imajo samega sebe za kante za smeti, ker to pomeni da zmečeš vase zato da ne bi ostalo na krožnku, telo tega namreč ne potrebuje več, ker ima dosti in posledično se oseba redi in svinja svoje telo, oz. telo ima kot koš za odpadke.
Druga stvar je če si nadevaš na krožnik in si nadevaš preveč, jaz si vedno dajem po malo na krožnik, tako si lahko dodevam, če sem še lačna in pojem toliko kot rabim, doma vedno pojem vse, ker vem kje imam mejo, v gostilnah pa tega ne vedo in potem naštimajo take porcije da kot sem rekla bi lahko to jedel 2 dni pa bi imel še preveč, isto je pri otrocih, enkrat pojedo ful enkrat čisto nič in posledično ali se to vrže stran (mi damo ponavad prašičem pri sosedih) al pa poješ kljub temu da tega ne rabiš. Mi je pa tud men mim da si (govorim o hrani doma) nadevaš na krožnik čist preveč ker so te same oči in potem tega ne poješ, to je pa res grdo, ker odrasel človek ja približno ve koliko bo pojedel. In na živce mi gre tašča, ko hoče vse piskre postrgat in potalat hrano, in pol ko rečem da ne vem če bi še, da bom vidla kasneje, pa že vse potala in pol ostane na krožnikih, ker folk ne poje, jaz bi pa mogoče še kako žlico pa ni več, to mi je pa čudno ja.
Tako to sem hotla povedat, da ne uporabljajte svojega telesa kot koša za odpadke.
< Sporočilo je popravil puncica -- 23.7.2008 8:35:24 >