cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

v čem je fora DHL-a?

clock-img

31.01.2009, 22:01

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

V sredo ob 18h so mi iz Bruslja poslali pošiljko po DHL-u. Glede na to, da je DHL,sem pričakovala, da bo prispela v enem dnevu. In grem prej po netu preveriti kje se nahaja in sem skoraj umrla od smeha. Je prepotovala celo Evropo, končala v Alžiriji,kjer so dojeli, da je očitno na napačnem naslovu. No,trenutno je v Lepizigu.
Madona, plačaš kar precej, pride pa isto kot navadna pošta.

clock-img

31.01.2009, 22:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

sploh ni nujno, da pride naslednji dan - je pač odvisno kako so poslali (se mi zdi, da imajo 4 ali 5 različno hitrih variant) in če so ti posalali s tisto, ki je 3-5 delovnih dni bo dobila v ponedeljek user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nima ravno direkt veze, ampak je pa sorodno: poleti sem imela en pregled na polikliniki v LJ in sem morala bit nujno tam čisto točno ob 11ih. Šla sem z vlakom in sicer z ICE-jem, drag ko svinja, ki bi naj bil v LJ ob 10:10 (do poliklinike je ca. 10 minut peš, tak da sem imela ful fore). Hudič je imel 45 (petinštirideset!!!) minut zamudeuser posted image . V prihodu samo pet minut, potem smo pa stali pri vsaki hruški in za vsakim drugim ovinkom in čakali na boljše cajteuser posted image . Torej sem imela pet minut, da sem prišla od želeniške do poliklinikeuser posted image . Na srečo sem naletela na norega taksista in sem prišla minuto do dogovorjene ure. Še zdaj ne morem verjet, da je uspelo. V taksiju sem se pa skor polulala od strahuuser posted image .

clock-img

31.01.2009, 22:18

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

sploh ni nujno, da pride naslednji dan - je pač odvisno kako so poslali (se mi zdi, da imajo 4 ali 5 različno hitrih variant) in če so ti posalali s tisto, ki je 3-5 delovnih dni bo dobila v ponedeljek user posted image

Stara, mene zanima s čem ti to provociraš?Na tvoj podpis misli. A s sliko od malecke?user posted image

< Sporočilo je popravil ssevin -- 31.1.2009 22:19:03 >

clock-img

31.01.2009, 22:23

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jančika,res podobna zgodba user posted image .

Ne vem kajz a eno hitro varijanto so izbrali,ampak se noro mudi.In postanek v Alžiriji verjetno ni bil mišljen.

Zdaj je v Madridu.  

clock-img

31.01.2009, 22:24

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Stara, mene zanima s čem ti to provociraš?Na tvoj podpis misli. A s sliko od malecke?user posted image

hja, tu pa tam pa napišem kaj pametnega in pol moj podpis ne gre skupaj z vsebino user posted image

ajd, bejš pod tuš, ura bo kmalu cajt, da pridem po tebe user posted image

clock-img

31.01.2009, 22:24

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Napaka.

clock-img

31.01.2009, 22:32

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

hja, tu pa tam pa napišem kaj pametnega in pol moj podpis ne gre skupaj z vsebino user posted image

ajd, bejš pod tuš, ura bo kmalu cajt, da pridem po tebe user posted image

Ok, bova v avtu dalje debatirale, samo da me ne boš provocirala user posted image

clock-img

01.02.2009, 09:13

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Naja, ko jaz službeno kaj pošiljam po teh hitrih poštah in je nujno, vedno vprašam kdaj je najhitreje da prispe. Če pošlješ z 24-urno dostavo tudi pride v 24ih urah. Malo so ga kiksnili pri pošiljanju po mojem.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

01.02.2009, 20:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Jančika,res podobna zgodba user posted image .

No, mislila sem to, da plačaš več, da bo hitreje, pol ga pa nasrkašuser posted image . Drugače pa way off, jauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni