writing-img

v svojo sobo?

clock-img

12.09.2007, 16:12

clock-img

tančica

pencil-img

293

Kdaj ste vaše malčke prestavile spat v svojo sobo? Mi smo stari 6m pa mi ga je kr težko prestavt v svojo sobcouser posted image

clock-img

12.09.2007, 16:15

clock-img

mika

pencil-img

6485

zakaj bi ga pa sploh preselila v svojo sobo, če si tega  ne želiš? najina pupa spi z nama v postelji, pa je stara dve leti in 8mes.
če vaju z možem ne moti da je v spalnici, potem naj tako ostane.

clock-img

12.09.2007, 16:24

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Naša je stara skoraj 10 mesecev pa njena sobica še kar sameva (oz. jo uporabljam za likalno sobo user posted image ). Nekako še nisem pripravljena je "seliti".

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

12.09.2007, 16:45

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Naša je stara 3,5 let in spi v najini spalnici , ima posteljico zraven najine. Je tko fajn, ko jo ponoči mal pobožam, lupčknem, js jo še ne dam v svojo sobo spat. Ko bo sama hotla.

clock-img

12.09.2007, 17:05

clock-img

mika

pencil-img

6485

Je tko fajn, ko jo ponoči mal pobožam, lupčknem, js jo še ne dam v svojo sobo spat. Ko bo sama hotla.

to je tud men najlepšeuser posted image user posted image  ko ji dam lupčka, mi v spanju  cmokne nazaj

clock-img

12.09.2007, 17:12

clock-img

max81

pencil-img

3273

Mi2 sva najino selila pred enimi 3M, ko je bila stara 7M, v kratkem pričakujemo še enegauser posted image  , ko sva jo selila nisva imela nobenih težav in upam, da jih tudi v bodoče ne bo..je pa res, da najina prespi celo noč že od samega začetkauser posted image

clock-img

12.09.2007, 17:15

clock-img

Iša Biša

pencil-img

34

Ta starejšo smo dali v svojo sobo malo pred 6 -tim mesecem in je takrat tudi že prespala celo noč (z enotedenskim privajanjem).

Tamalo pa smo pri 6 mesecih ravnotako dali v svojo sobo. Sicer se tam počuti odlično in zaspi brez problemov, nismo pa še prešli v fazo celonočnega spanja.

Zakaj? iz praktičnih razlogov, ker je košara postala premajhna v spalnici pa ni prostora za posteljico. Da bi spala v najini postelji pa ni bila rešitev.

clock-img

12.09.2007, 17:20

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Pri treh mesecih je sla v svojo sobo. Prej je bila pa na hodniku pred najino spalnico. (Nikoli nismo spali v isti sobi.)
Mimogrede, nikoli nismo imeli tezav s spanjem in tako je se danes (stara je 15m).

clock-img

12.09.2007, 17:31

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Obe smo prestavili ob 1 letu starosti, da smo selitev praznovali približno skupaj z rojstnim dnevom. Kot nekakšno darilo, pa se je obema fino zdelo, da sta že tako velike in bosta spale v svoji sobi. Selili smo pa s posteljico, šele kasneje sta šli v mladinsko posteljo. Tako sta se najprej navadili prostora, da ni bila prevelika sprememba.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

12.09.2007, 17:40

clock-img

melanija

pencil-img

934

Mi pa smo ta veliko punco dali v svojo sobo pri 10 mesecih, je spala še v posteljici, pri 20 mesecih pa sva jo dala v mladinsko posteljo, ker je na svet prišla sestrica in sva rabila posteljico.
Spomladi smo se preselili in spita obe skupaj v eni sobi v ta velikih posteljah, ta mičkena je imela šele 14 mesecev ko je pristala v njej pa ni bilo nobenih problemov glede spanja.

clock-img

12.09.2007, 18:49

clock-img

tanjaDi

pencil-img

104

Patricka pri 2 letih oz. ko se je rodila Alessia (1 mesec prej).

Alessio pa sem zdaj pri 4 mesecih, tako da spita vsak v svoji sobici user posted image  , celo se je tamala ponoči zbujala za papat, odkar je v svoji sobici kar prespi noč user posted image user posted image user posted image
Verjetno ji paše ninat sama, ne voha mleka user posted image

clock-img

12.09.2007, 19:39

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Naš je pa v svoji sobici že kar od rojstva, sicer s široko odprtimi vrati ampak vseeno. No, najina sobe je tako premajhna še za otroško posteljico ...

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

12.09.2007, 20:38

clock-img

pikica86

pencil-img

131

Tudi naš user posted image   je že od rojstva v svoji sobici

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

clock-img

12.09.2007, 21:06

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo jo dali v svojo sobo pri 3 mesecih, se mi zdi da ji je všeč da ima mir...je pa res da je kar se tega tiče čisto neproblematična, spi kamor jo položiš. Naredi kot sama čutiš da je prav.

clock-img

12.09.2007, 21:50

clock-img

Anonimen

mala je od rojstva v svoji sobi....zdej je stara 2 mesca....se mi zdi da je bolš tko, rabma midva z atkojem vsaj malo intime in zasebnosti, vsaj ponočiuser posted image od začetka sem mela bebifon naštiman na najvišjo občutljivost, da sem še dihanje slišala, zdej sem pa malo zmanjšalauser posted image mala pridno spi, ko je lačna začne cmevkat, jo podojim kar v dnevni, je najbolj udobno, pol pa vsaka na vsoj konc....zjutraj ko gre pa atko v službo, jo pa vzamem k sebi in se malo cartama, predvsem zato ker se mi še ne ljubi vstatuser posted image mala pa nebi več spala in edino tko jo prepričam da še potegne kako uricouser posted image

clock-img

12.09.2007, 22:29

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Od prvega dneva, ko sva prišli iz porodnišnice spi v svoji sobi brez problemov. Imam babyfon nažgan 24 ur na dan in ni nobenega problema. Edini minus v primerjavi s spanjem pri starših je ta, da se pač moraš sredi noči vstati in iti v drugo sobo.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

13.09.2007, 09:26

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Tudi moj sine je od prvega dneva spal v svoji sobici. Zdaj je star dve leti in bi pri drugem to zagotovo ponovila. Kadarkoli smo spali v isti sobi (na obiskih pri babici), se ni naspal nihče od nas treh, ker smo se motili eden drugega z obračanjem, smrčanjem,...

clock-img

13.09.2007, 15:48

clock-img

s.

pencil-img

639

user posted image  od moje sestre, nečak torej, spi v svoji sobici že od 1 meseca. Zjutraj ga prestavi k sebi.
Pa je mali čist ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem