writing-img

v vednost!!

clock-img

22.02.2007, 19:21

clock-img

puhica13

pencil-img

148

Tiste, ki ste zadnjič zamudile perfektni dokumentarec na National geo. imate še eno priložnost, in  sicer

National Geographic, petek 23.2.2007, 21:00 - 23:00

V maternici: Dvojčki, trojčki, četverčki

Dokumentarni program
S pomočjo nove tehnologije bomo v oddaji V maternici odkrivali neverjetni svet dvojčkov, trojčkov in četverčkov. Sledili bomo zgodbam treh nosečih mater od spočetja do rojstva njihovih otrok.

za tiste , ki jim je to zanimivo. Meni je bila ful huda oddaja. Lp pa pridno user posted image user posted image

clock-img

22.02.2007, 19:25

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

puhica13       user posted image    user posted image     hvala za informacijo,gotovo bom gledala,ker me te stvari zanimajo

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

22.02.2007, 19:31

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

puhica13       user posted image    user posted image     hvala za informacijo,gotovo bom gledala,ker me te stvari zanimajo

Nikol ne veš, kaj to prašičje leto prinese user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

22.02.2007, 19:39

clock-img

puhica13

pencil-img

148

meni je bila zelo poučna in zanimiva oddaja, vendar 4 user posted image user posted image user posted image user posted image  naenkrat je bil pa videti velikanski zalogaj, se jih pa ne bi branila, bi bilo pomojem zelo fino.!! user posted image

clock-img

22.02.2007, 20:24

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

meni je bila zelo poučna in zanimiva oddaja, vendar 4 user posted image user posted image user posted image user posted image  naenkrat je bil pa videti velikanski zalogaj, se jih pa ne bi branila, bi bilo pomojem zelo fino.!! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  bi blo enkrat it rodit dovolj za celo življenje user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2007, 07:45

clock-img

Anonimen

itak moram to gledat, ker bom baje imela dvojčke...user posted image  user posted image   user posted image   dva user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

23.02.2007, 13:20

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

itak moram to gledat, ker bom baje imela dvojčke...user posted image  user posted image   user posted image   dva user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   to Biba, tako se govoriuser posted image  
                      A ti tud staviš na prašiča ???user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

23.02.2007, 18:39

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Tudi jaz stavim na user posted image . Sem že nastavila snemanje na videorekorderderju, da bom lahko večkrat gledala. Tudi tisto oddajo In the womb imam posneto, ko prikazuje razvoj user posted image  od spočetja do rojstva. Tudi to je bilo na NG, samo že kar 3 leta nazaj. Takrat sva komaj začela delati na user posted image . Nujno rabim user posted image , da bom čimprej user posted image .user posted image
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem