writing-img

vadba mamica z dojrnčkom

clock-img

11.09.2009, 14:16

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

A katera od vas hodi v Salsoteko (LJ) na vadbo z dojenčkom. Sem šla zadnjič pogledat pa je smotano, ker nimaš kje vozička pustit, je pa treba po stopnicah gor do garderobe in dvorane. Stanujem 300 m  daleč, tako da ni za avto pa tudi avtosedeža ne bom nosila toliko daleč v roki - za voziček pa ni.

Zanima me pa kakšna je vadba, ker če je OK, se bom pač probala nekako organizirat.

A poznate še kje v Ljubljani vadbo z dojenčkom - v smislu, da mamica vadimo (aerobika, pilates, karkoli) dojenčki so pa zraven na tleh na blazinah (in ni treba varstva iskat za tačas).

clock-img

11.09.2009, 14:22

clock-img

anaksunamun

pencil-img

34

Poskusi z Klub Fit Mami: www.fitmami.si

clock-img

11.09.2009, 14:25

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

clock-img

11.09.2009, 14:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

A katera od vas hodi v Salsoteko (LJ) na vadbo z dojenčkom. Sem šla zadnjič pogledat pa je smotano, ker nimaš kje vozička pustit, je pa treba po stopnicah gor do garderobe in dvorane. Stanujem 300 m  daleč, tako da ni za avto pa tudi avtosedeža ne bom nosila toliko daleč v roki - za voziček pa ni.

Zanima me pa kakšna je vadba, ker če je OK, se bom pač probala nekako organizirat.

A poznate še kje v Ljubljani vadbo z dojenčkom - v smislu, da mamica vadimo (aerobika, pilates, karkoli) dojenčki so pa zraven na tleh na blazinah (in ni treba varstva iskat za tačas).

Kaj pa kak sling, štorklja, kengurujček....

clock-img

11.09.2009, 16:08

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Bi morala samo zaradi tega nabavljat...

clock-img

11.09.2009, 17:26

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Bi morala samo zaradi tega nabavljat...

No, to lahko uporabiš tudi kje drugjeuser posted image , al pa da daš za prevoz tol kveč, dnar ti gre v vsakem primeru

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem