writing-img

vagina po porodu

clock-img

20.01.2008, 14:15

clock-img

Anonimen

A se je pri vas tudi kar predsej spremenila? Mam občutek da je seks in vse zdaj drugače (bolj brez občutka, kar pade v mene in ven), ni več tako fajn kot je bilo.

Kaj pa pri vas? Pa ful je večje vse skup, ma nevem, vglavnem ni več to to kar bi moralo bituser posted image

clock-img

20.01.2008, 14:26

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pred kok casa si pa rodila?

clock-img

20.01.2008, 14:32

clock-img

Anonimen

počas bo 3 leta!

clock-img

20.01.2008, 17:18

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

ni nobenih sprememb,je še celo boljše

clock-img

20.01.2008, 18:33

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

hm, razumem par mesecev, uh tri leta.. user posted image mogoce bi se blo pa fino pogovort s tvojo ginekologinjo? mogoce obstaja kaka resitev.. vem da delajo tud plasticne operacije tam dol, da si bolj ozka - mogoce kej tazga. sam bi bilo fino dobit par mnenj od razlicnih avtoritet s tega podrocja, da vidis kok se sploh realno da korigirat te zadeve.
upam, da bos cimprej odpravila svojo tezavo - srecno user posted image

clock-img

20.01.2008, 20:43

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Probaj s Keglovimi vajami.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

20.01.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

... pa morda z orientalskim plesom. Baje je razlika potlej očitna user posted image

clock-img

20.01.2008, 22:27

clock-img

Anonimen

Pri porodu se mišice raztegnejo in jih je treba z vajami nazaj učvrstit. Zato nujno začni delati keglove vaje. Če pa rada pozabljaš na vaje vsak dan, pa si kupi vaginalne kroglice, menda pomagajo.

clock-img

21.01.2008, 12:47

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Zato nujno začni delati keglove vaje. Če pa rada pozabljaš na vaje vsak dan, pa si kupi vaginalne kroglice, menda pomagajo.

to je pa res - jest sem ful delala keglove vaje pred in po porodu. res redno, dokler ni blo spet normalno vse spodaj. vaginalne kroglice pa po moje delajo isto kot keglove (stiskanje vaginalnih misic), samo lazje je neki konkretnega "not drzat" user posted image

clock-img

23.01.2008, 19:20

clock-img

Mojčka N.

pencil-img

20

Sem rodila pred 9 meseci in moram rečt da se mi zdej po porodu bolj sexa kot prej. No se pa zato zdej možu mal manjuser posted image . Ampak vseen še dost.user posted image .

Je pa res da sem delala vse tiste vaje ki so ble v knjižici napisane. (tiste ki smo dobili v porodnišnici).

clock-img

27.01.2008, 21:13

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Tako, kot je bilo prej. Tud on pravi tako, da ni nič kaj bolj ohlapno. Sem pa še nekaj časa po porodu čutila mesto, kjer je bila epiziotomijska rana in me je tam peklo in je moral pazit na začetku, dokler se nisem čist sprostila. Je pa zdaj 14 mesecev od poroda

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

27.01.2008, 21:27

clock-img

Anonimen

Keeglove vaje ja.Jest sm tudi imela občutek,pa sem mišice stiskala med samim odnosom.Lahko rečem da je pomagalo.Madoniš če bi se za vsakega otroka tok raztegnilo,ja kakšna pa bi potem bila moja frčafelca po petih otrokihuser posted image

clock-img

30.01.2008, 00:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dorči
Madoniš če bi se za vsakega otroka tok raztegnilo,ja kakšna pa bi potem bila moja frčafelca po petih otrokihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem