writing-img

vaginalne kroglice

clock-img

03.09.2008, 09:04

clock-img

Anonimen

Rada bi si kupila vaginalne kroglice, pa ne vem katere. Glavni namen naj bi bil ta da si utrdim te mišice, ker so po dveh porodih kar ohlapne postale, in pri bolj intenzivni vadbi ali smehu mi uhaja urin. Sedaj pa ne vem katere bi bile prave. Malo sem gledala in je izbira prevelika, in ne vem kateri material je bolj kvaliteten plastika, silikon, lateks, srebro, potem kaka naj bo vrvica, da se ne bi nabirale bakterije, kakšna velikost kroglic naj bi bila, ali naj bodo gladke ali ne, kako se vzdržujejo te kroglice, da so čiste, na kakšen način se uporabljajo, koliko časa naj bi jih imela, in v kolikšnem času lahko pričakujem rezultate? Kam naj jih grem kupiti ali naj jih raje naročim preko interneta?
Ogromno vprašanj zato upam, da dobim tudi ogromno odgovorov.
Hvala vam.

clock-img

03.09.2008, 09:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Vse take odgovore dobis ravno v stacuni, kamor gres te kroglice kupit. Vse ti pove do potankosti, pa se tam jih imas na ogled in izberes sebi najbolj primerne.

Sploh za ta namen, kot je tvoj, je boljse da gres kupit tja, kot narocit preko neta.

To je moje mnenje.

Navodila za uporabo, imas pa itak vedno prilozena zraven..

clock-img

03.09.2008, 09:37

clock-img

Anonimen

Lahko pa tukaj narocis medenicne utezi,pomoje je sicer ista finta kot z vaginalnimi samo,da so kaj drazje.Cene pa ne poznam...ž

http://www.zora.si/femina/

clock-img

03.09.2008, 10:35

clock-img

aiwich

pencil-img

161

za krepitev vaginalnih mišic obstajajo prav posebne kroglice za kegleve vaje.
so brez štrikca, majhne in malo težje zato, da mišice skup tiščiš.user posted image
upam, da sem kej pomagala. drugače pa res najbolje da greš v trgovino, poveš kaj
bi in ti vse pokažejo razložijo in svetujejo

clock-img

03.09.2008, 11:27

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

http://www.intimna.si/eroticni-pripomocki/vaginalne-kroglice/smartballs-lila.html

te mam jz pa so super, so cist tihe, pa se kvalitetne so, ni tiste plastke.
aja pa ce slucajno tuki narocis, ti posljejo v taksni skatli, d nihce ne ve kaj je not, kr je zlo diskretno.

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

03.09.2008, 11:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.09.2008, 20:05

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Joj Lukrecija, si ti pokvarjenauser posted image
Pokažejo ti kaj imajo na izbiro ne pa kam si jih vtaknešuser posted image

clock-img

01.12.2010, 15:35

clock-img

gmajnalj

pencil-img

7

Midva sva včasih kupovala v Venera shop, ampak zdej raje kupujeva v tem spletnem sex shop, kjer sva se tudi odločila, da kupiva vaginalne kroglice. Izkušnja s svetovanjem (po telefonu) in z dobavo je bila zelo dobra. 

clock-img

03.12.2010, 13:55

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

Jaz ti priporočam Educator (baje se ga že da dobiti tudi v Sloveniji).

clock-img

23.01.2011, 18:34

clock-img

primka

pencil-img

8

vaginalne kroglice za krepitev so tele od Red shop http://www.redshop.si/sex-shop/vaginalne-kroglice/japonske-kroglice-japonske-kroglice-za-krepitev/33/51/
Pa še drage niso. Mislim, da ti bodo pomagale.

clock-img

24.01.2011, 09:42

clock-img

Zlata verižica

pencil-img

6

Ti bom jaz nekaj razložila o vaginalnih kroglicah. Te za krepitev so nepovezane in so težje. Če rabiš vaginalne kroglice za stimulacijo, ko počneš "tisto", so lažje in povezane. Nekatere pa tudi vibrirajo. Poglej si na Red shop, pa vprašaj kaj Nado, si jo tudi na TV sigurno že vidla. Ti bo rada razložila in svetovala.

clock-img

25.01.2011, 06:50

clock-img

poljanka1

pencil-img

11

Tudi jaz sem imela te japonske krepitvene vaginalne kroglice, kot jih navaja Primka.
Vzela sem jih pa v Red shopu. In so mi pomagale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem