writing-img

vaginalne kuglice tretjič

clock-img

06.03.2008, 00:51

clock-img

Anonimen

Kakšen lubikant uporabljate zraven?

clock-img

06.03.2008, 05:37

clock-img

Anonimen

Z kuglicami nobenega. Drugač pa občasno enega iz DMja, bela flaška z rozasto nalepko. Play al neki tacga.

clock-img

06.03.2008, 12:18

clock-img

Čupka

pencil-img

666

user posted image nobenega.

clock-img

11.03.2008, 20:17

clock-img

Anonimen

ok..mogoče mal hecno vprašanje...sam ko jih maš cel dan not hodiš z njimi lulat pa vse? isto kot pr tamponu...namreč nočem kakšne okužbe dobit...

clock-img

12.03.2008, 22:59

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

če bi rada obdržala kuglice v nožnici ti ne priporočam nobenega lubrikanta, ker jih boš zgubila dok si rekla keks. Bog ne daj, da kihneš user posted image user posted image user posted image

sicer pa, če jih dobro umiješ in poskrbiš za osebno higieno nima biti kaj narobe. Bi se bolj bala imeti cel dan isti tampon v nožnici, kot pa kuglice.....

pa srečno z njimi! Sam da ne doživiš orgazma na kakem avtobusu user posted image user posted image  no, al pa, če hočeš......

clock-img

13.03.2008, 08:34

clock-img

Anonimen

nimam ne kroglic ne lubrikanta.

A ta reč se po cel dan notri valja? A zato so nekatere ženske vedno tako nasmejane in dobre volje? user posted image

clock-img

13.03.2008, 10:07

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz jih ne bi imela cel dan notri.... drugi pa, kakor jim paše

a viš, jaz sem pa mislila, da so zadovoljne same s sabo. Se pa zadovoljujejo same s sabo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2008, 14:22

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Jaz z njimi ne bi hodila v javnost, saj se mi zdi, da se vseeno kr mal sliši a ne?? Jaz jih imam pa jih že zellllooo dolgo nisem uporabljala.

Bo treba spet mal probat. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

13.03.2008, 15:47

clock-img

*bubyka*

pencil-img

57

hihi, lahko kupiš take, ki so popolnoma tiheuser posted image jaz take uporabljamuser posted image ampak brez lubrikanta...jih pa nimam cel dan notr...pol dbeva recimo.
Z njimi zelo rada pospravljam ob glasbiuser posted image je bolj zabavnouser posted image

clock-img

13.03.2008, 21:16

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*

hihi, lahko kupiš take, ki so popolnoma tiheuser posted image jaz take uporabljamuser posted image ampak brez lubrikanta...jih pa nimam cel dan notr...pol dbeva recimo.
Z njimi zelo rada pospravljam ob glasbiuser posted image je bolj zabavnouser posted image

Pri meni pa se nikakor niso obnesle. Kaj pa vem... Non stop me je nekaj bolelo, pa peklo,... Mogoče bi bilo treba spet probat. Sem pa jih dobila od dragega za božička user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

13.03.2008, 21:22

clock-img

Anonimen

Moje nč zvokov ne proizvajajo. Jih pa jst "nosim" sam doma, običajno k pucam. Zato mamo pa tko čistouser posted image

clock-img

13.03.2008, 21:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mene je pa tresenje med hojo nerviralo in nisem zdržala.... sem pa uživala z njimi med seksom... pa ven "izpljunit" jih je bilo tudi vedno zabavno user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem