cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vaje za hrbtenico - hernija

clock-img

14.09.2011, 10:42

clock-img

mitziw

pencil-img

45

Živjo! Ali ima katera vaje za jačanje hrbtenice za bolnike s hernijo? čakam na fizioterapijo (z napotnico nujno je treba čakat 14 dni, beda), pa bi v tem času rada tudi sama kaj naredila. 14 dni, ne da bi vedel, kako se sploh lahko premikaš, je pa res dolgo. Anyway, hvala vnaprej!

clock-img

14.09.2011, 14:50

clock-img

artista7

pencil-img

816

jaz jih imam ker sem trenutno že 7 mesec po uspešni operacije HD L5-S1. Če čakaš na FT samo 14 dni, si še srečna. Po operaciji in zdravilišču sem napotnico sicer dobila, pa si jo očitno lahko nekam vtaknem, ker me nikjer niso hoteli vzeti v nekem razumnem času. Tako delam vaje doma, delaj počasi in le do bolečine. Bom pobrskala za kakim ustreznim linkom, ostalo može za vikend, če ti je ok, morda mi bo celo že prej uspelo dobiti.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

15.09.2011, 08:39

clock-img

mitziw

pencil-img

45

hvala lepa za pomoč. gotovo mi bo prišlo prav, čeprav trenutno še ne morem kaj dosti migati. sploh nisem vedela, da ta hudič lahko tako boli! (da ne pomislim na ostale posledice)

clock-img

16.09.2011, 07:19

clock-img

artista7

pencil-img

816

lahko boli še bolj, toliko da ne moreš več na noge ali pa jih niti ne čutiš več. zato le navali na vaje, ko se tole poleže, toplo priporočam - so vseeno boljša rešitev kot operacija! samo je treba izvajati dosledno, vsaj vsaki drugi dan... danes ti jih priskrbim, samo bom poskenirala doma, lahko pošlješ mejl ZS, da bom vedela kam poslati..

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem