cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vakumske vreče za shranjevanje oblačil

clock-img

26.04.2005, 10:29

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Zdravo.

Že dalj časa razmišljam o nakupu vakumskih vreč it TV-prodaje za shranjevanje oblek. Od Sare se mi jih je nabralo že toliko, da jih enostavno nimam kam dat.

Zanima me, če je te vreče katera že kupila in kakšne so izkušnje? Kako ve spravljate premajhne obleke? Na podstreho jih zaradi vlage (pa čeprav so v vrečkah) ne upam dat.

Hlaležna bom za vaše nasvete. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

26.04.2005, 10:39

clock-img

Anonimen

Mi smo jih imeli pred leti,pa nismo bili zadovoljni.
Cunje ostanejo tako zmečkane,da je to groza.Tudi po pranju so ostale take.
Jaz jih imam samo še za selitev,da ni tolk škatel.
To so moje izkušnje.

clock-img

26.04.2005, 10:41

clock-img

Vesna

pencil-img

499

jaz jih imam pa sem zadovoljna,je pa res,da mi puščajo,ne vem al so kje preluknjajne ali pa sem samo slabo zaprla

clock-img

26.04.2005, 10:50

clock-img

Micy

pencil-img

726

O tole ste pa super načele mene tud tole zanima a je dobr al ni ker mam totalno nabito omaro, in bi rada to mal pospravla pa nimam kam. Vsaj smučarsko opremo.:sloncek:

clock-img

26.04.2005, 10:53

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tudi men se je vedno zdel da to ne more bit vredu in da so stvari po logiki zmečkane noter, res pa je da nikol nismo probaal. Jst imam stvari kr v škatlah in na vrhu, kjer prostorov ne uporabljamo.

clock-img

26.04.2005, 11:02

clock-img

Zea

pencil-img

327

Da obleke niso preveč zmečkane ne smeš čisto vsega zraka ven posesat - pustiti moraš cca. 30% zraka notri, potem je pa ok.

Priporočam pa vam, da kupite take, ki imajo zgoraj zadrgo in ne neke palice za zapiranje.

Problem je tudi v shranjevanju teh vreč - veliko jih je tako velikih, da jih ne moreš dati v omaro (niti na pod omare) - ostane seveda prostor pod posteljo ipd.

Drugače pa smo mi zadovoljni.

clock-img

26.04.2005, 12:37

clock-img

Iren@

pencil-img

257

Space bage uporabljam in sem zadovoljna,
vsega zraka ne smeš ven posesat, večkrat preverim zadrgo, shranjujemo jih pod/v postelji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem