writing-img

varčevanje

clock-img

21.01.2009, 13:19

clock-img

suprmedo

pencil-img

58

pozdravljene!
mene zamina če imajo vaši otroci odprt račun na banki? mi sicer imamo in baje pol to vse na davčno vpliva. baje ti lahko otroške vzamejo.kak ste kaj s tem seznanjene?

clock-img

21.01.2009, 13:26

clock-img

Anonimen

Pri Božičkovih pomagačih 2008 ravno ta debata poteka in smo ugotovile, da če ti letno obresti iz tega varčevalnega računa nanesejo več kot 1000€, potem se to upošteva, drugače pa ne.

clock-img

21.01.2009, 18:03

clock-img

tascha

pencil-img

482

Seveda se, kakršne koli obresti. meni so lani obresti otrok 2,86 EUR pomagale k nižjim otroškim dodatkomuser posted image . Do 1000 EUR jih ni potrebno prijaviti davčni (upam, da sem napisala pravo mejo)user posted image

clock-img

21.01.2009, 18:56

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja, oba moja otroka imata odprta varčevalna računa, na katera se vsakemu polaga po 20€ na mesec. Obresti ne presegajo 1.000€ na leto, tako, da tega nikamor ne prijavljamo, prav tako pa še obresti še nikoli niso vplivale na višino otroškega dodatka.

clock-img

21.01.2009, 19:48

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jaz ravno gledam lanski izračun dohodnine pa ni nikjer nobenih obresti vpisanih. Če so na davčni sami iskali podatke, bi bilo potem tud to upoštevano, al kako? No, več kot 1000 evrov jih pa res nimamouser posted image
Jaz ravno ta mesec oddajam vlogo pa ne bom nič napisala. Kar je v dohodnini in to je to.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

22.01.2009, 10:57

clock-img

spider82

pencil-img

10

VIP PLUS 100, to je za vas!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem