writing-img

varčevanje za penzijo

clock-img

23.11.2007, 14:36

clock-img

želva

pencil-img

1452

Sicer imam šele 2 let delovne dobe, ampak mal me pa vseen skrbi za svojo penzijo. Pa me zanima vaše mnenje kje varčevati, kakšni vzajemni pokojninski skladi ali kar pokojninske družbe.. Ker o tem namreč nimam pojma. Začela bi pa z najmanjšo vsoto -kakšna je?
Kaj priporočate?

clock-img

23.11.2007, 14:41

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Najmanj je se mi zdi 22 evrov..oz. nekaj centov manj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.11.2007, 14:41

clock-img

Anonimen

Je bilo zadnjič po televiziji-vsaj 150 evrov mesečnouser posted image Jest sem 2 krat toliko v minusu.Ni šans da toliko dajem.

clock-img

23.11.2007, 14:42

clock-img

Anonimen

Aja,sprašuješ koliko je najmanjša vsota.Tam okoli 30.

clock-img

23.11.2007, 14:53

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pojma nimam, vprašanje je, če ti ta ves denar kasneje izplačajo, ali si ga kdo v svojo denarnico da. Jaz prav nič ne verjamem temu, zato tudi ne varčujem, razen kar mi v službi plačujejo.

clock-img

23.11.2007, 15:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pojma nimam, vprašanje je, če ti ta ves denar kasneje izplačajo, ali si ga kdo v svojo denarnico da. Jaz prav nič ne verjamem temu, zato tudi ne varčujem, razen kar mi v službi plačujejo.

Se kar strinjam.Men so tudi plačevali, sam zdaj ko nisem več tam, lahko tisto dvignem čez 10 let.Položnice pa kar pošiljajo.user posted image  Ko sem bla v javnem sektorju sem lahko takoj dvignila, kolikor se je nabralo.

clock-img

23.11.2007, 15:36

clock-img

Anonimen

Midva nimava namensko za penzijo varčevanje. Imava pa naložbeno varčevanje, jaz za 30 let, moj za 25(k je že staruser posted image ). Lahko pa tud prej vzameva ven če želiva. Vsak 50€. Če jo pa ne bova dočakala, bodo pa otroci ta denar dobili.

clock-img

23.11.2007, 15:41

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst sem sklenila naložbeno življenjsko...po 50€...najprej za 15let pol pa če bo ok, bom podaljšala še za 10...itak bi bli najboljši donosi pri manjmanj 150€ na mesec, ampak to je težka,ker j treba zraven še živet...

clock-img

23.11.2007, 15:52

clock-img

želva

pencil-img

1452

Če se bom odločila bom dajala 20eur, če je sploh možno tok mal,ker drugače tud tko u šumf tlačim, pa služba mi je nekaj plačevala-javni uslužbenci. Najbolš, da mal okol pokličem. A prva pokojninska družba je ok?

clock-img

23.11.2007, 15:55

clock-img

Anonimen

Joj, sam tja ne it. Zakaj, pa na ZS. user posted image

clock-img

25.11.2007, 00:46

clock-img

Anonimen

mi placujemo po 100 evrov mesecno za vsakega otroka - ko bosta stara 18 bosta lahko pocela s tem kar ju je volja
zase sem dala 10.000 evrov za 10 let -ce prej dvignem nekaj placam (le prvih 5 let)
moz pa je dal tudi zase 5.000 evrov - enak nacin kot pri meni

poleg tega kar tako za oba dajeva se 50 evrov mesecno, da bo cez 20 let kar tako denar na racunu.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem