writing-img

varicella in odrasli

clock-img

20.04.2013, 15:29

clock-img

daisyb

pencil-img

419

mene pa zanima, ce je katera od vas zbolela za vodenimi kozami (ne kot otrok)..oz. ce jih je katera prebolela dva krat?
moj starejsi sin (4 leta) jih preboleva....imamo se 6 mesecnika, pri kateremu jih pricakujemo. Koliko je moznosti, da jih fasem tud jaz, ceprav sem jih prebolela? kolegica se jih je nalezla od svojga sina (tud, ce jih je ze imela v otrostvu)  in je bila grozna.

clock-img

20.04.2013, 17:19

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Če si v otroštvu res prebolela norice, potem se jih ne boš nalezla. Če je kolegica zbolela kot odrasla, potem tisto v otroštvu niso bile norice.

clock-img

20.04.2013, 18:15

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Enkrat sem nekje brala, da če norice preboliš z le nekaj izpuščaji, se pravi zelo blaga oblika, jih lahko dobiš še enkrat, pač odvisno, koliko protiteles si razvil ob prvi okužbi. Jaz sem kot otrok imela le par pikic (oče jih je potem dobil od mene in bil tako bogi, da je bil cel mesec na bolniški) in sem se tudi bala, da jih bom dobila še 1x, ko jih je preboleval mlajši sin pred 1 mesecem. Na srečo jih nisem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem