cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

varna hiša kranj - babyphone

clock-img

23.03.2009, 14:54

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Prejšnji teden sem kontaktirala Varno hišo Kranj in jim podarila voziček in nekaj igrač. Po pogovoru s prijazno gospo mi je zaupala, da najbolj potrebujejo kakšna oblačila za dojenčke in otroke, pa Babyphone.

Ga lahko katera podari?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

23.03.2009, 16:11

clock-img

PAJO

pencil-img

771

kje pa je varna hiša v kranju?

clock-img

23.03.2009, 18:53

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Varne hiše imajo neznano lokacijo, zato pa so Varne hiše. user posted image

clock-img

23.03.2009, 19:05

clock-img

Anonimen

jaz ga sicer imam, ampak ne vem, če dela user posted image  sem ga dobila, ko ga nisem več rabila in sploh nismo preizkusili user posted image

clock-img

23.03.2009, 19:29

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Jaz ga imam, sem zdajle probala, pa dela. Sicer je od Klavdijeuser posted image , ampka k., itak je že pozabila.

Imam tudi oblačila, posteljnino, spalne vreče in igrače. Ej, super, da imaš kontakt z varno hišo, z veseljem vse to podarim.

A boš kaj okrog vaše firme hodila, da si pretovoriva iz avta v avto?

< Sporočilo je popravil Splišni -- 23.3.2009 19:37:29 >

clock-img

23.03.2009, 20:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Prejšnji teden sem kontaktirala Varno hišo Kranj in jim podarila voziček in nekaj igrač. Po pogovoru s prijazno gospo mi je zaupala, da najbolj potrebujejo kakšna oblačila za dojenčke in otroke, pa Babyphone.

Ga lahko katera podari?

Cudno... jaz sem govorila pred 14 dnevi in ponujala obleke. pa so rekli, da nic ne rabijo.. Smo jim pa podarili en kup kozarcev.... teh so bili veseli..

clock-img

23.03.2009, 20:45

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Superca. user posted image

Konec tedna me gospa pokliče, ker ima skrito številko, pa ji ne morem sporočit. Je pa s Planine, pa sama pride po darovano.

Lahko ji pišete na vhg.milena@siol.net, pa poveste, za kaj gre. Lahko pa stvari pridem iskat tudi sama, pa jih bo pri meni dobila.

clock-img

23.03.2009, 20:46

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Čudno, meni je samo rekla, da plišastih igrač pa ne sprejmejo, ker jih imajo dovolj.

clock-img

24.03.2009, 09:40

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Lahko pa stvari pridem iskat tudi sama, pa jih bo pri meni dobila.

Ja, daj cmokec, pridi prosim iskat. Ma ponujam te stvari naokoli, pa ni nikogar, ki bi prišel ponje. Lahko tudi samo poveš, kdaj boš kaj mimo naše firme hodila, pa bom jaz tisti dan z avtom prišla in notri nabasala stvari.

clock-img

24.03.2009, 20:10

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Velja. Povej, kdaj boš imela s seboj, pa bo Mateja pobrala, ker jaz ne zahajam več k vam.

clock-img

25.03.2009, 06:58

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Velja. Povej, kdaj boš imela s seboj, pa bo Mateja pobrala, ker jaz ne zahajam več k vam.

Saj jaz tega ne bom imela v pisarniuser posted image , ampak v avtu, avto imam pa za Šparom. Drugače pa škoda ... ma danes je G že šel, pa ima samo on ključ od garaže, kjer imam zdaj kakšen teden spravljene te stvari.

Tako da če ne bom mogla danes, potem pa jutri. Ti sporočim.

clock-img

27.03.2009, 07:53

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Jaz bom danes imela igrače, obleke, babyphone s seboj. Upam, da pride kdo iskat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem