writing-img

varnostni pas- pomoč

clock-img

20.07.2006, 13:46

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

pozdravljene, mogoče mi lahko katera pomaga, namreč dobila sem izposojen avtosedež vendar je polomljena sponka  za zapenjat pase skupaj, rad bi jo dobila samo ne vem kje, sem že iskala pa nič ne najdemuser posted image user posted image  avtosedež je še dober in lepo ohranjen zato mi ga je škoda ker je za zamenjat samo ta sponka, mogoče katera ve kje bi to sponko ali pa nove pasove kupla že v naprej hvala lepa in lep dan...janja

clock-img

20.07.2006, 13:49

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

če drugje  tega ni, probaj pri dobavitelju. piši mu dopis in mu razloži situacijo. ali pa proizvajalcu.
lahko pa pogledaš tud na e-bayu, če se najde kaj takega. morda kdo prodaja kak uničen avtosedež (uničen = obrabljen) za majhen denar, sponka pa je še dobra. pa pol skombiniraš....

LP

clock-img

20.07.2006, 15:34

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Se mi zdi, da sem enkrat videla na sončkovi spletni strani, da jih imajo, kot rezervni del. Poglej, mogoče jih še prodajajo, in če jih ne, jih kontaktiraj, da izveš kje se jih da še dobiti.

LP Saša

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

20.07.2006, 17:57

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

punce hvala sem dobila v pikapolonci, mi bodo jutri poslali nove varnoste pasove...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem