writing-img

varovalo za posteljo

clock-img

07.04.2008, 12:02

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ker bo naša pupa šla kmalu v veliko posteljo me zanima katero varovalo mi priporočate.
V bby centru sem gledala in imajo 3. Od Disney-Tomyja, Primi sogni in Safety First. Disneyeva je skoraj duplo dražja, ne vem pa koliko je dolga. Primi sogni je dolga 135 cm, Safety pa samo 106.
Kaj priporočate?
Kaj se sploh gleda pri teh varovalih? Dolžina? Material?

clock-img

07.04.2008, 12:20

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Safty first se nam prav dobro obnese, pa še na dopust ga lahko vzameš, ker se da namestiti na praktično vse postelje.

clock-img

07.04.2008, 21:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Safty first se nam prav dobro obnese, pa še na dopust ga lahko vzameš, ker se da namestiti na praktično vse postelje.

Kakšna je ta? Lahko kakšen link?

clock-img

08.04.2008, 09:29

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

clock-img

08.04.2008, 14:12

clock-img

Anonimen

Hvala. user posted image

clock-img

08.04.2008, 19:48

clock-img

natasar

pencil-img

92

Mi smo pa nabavili tako kot je Primi Sogni, vendar od Lemi. Je 90 cm in je ožja od prej omenjene Safety first, saj imamo med jogijem in posteljo le cca 2 cm prostora, da pride noter varovalo. Tako da malo preveri mere. 

clock-img

08.04.2008, 20:18

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Mi smo nabavili za na vikend ta dolgo od Primi Sognija, za doma pa ima 140 dolgo posteljo in smo ji kupili Primi Sogni 110... super sta obe, tudi za na dopust kam drugam...ta kratka je tud ful lepa ima morski motiv natisnjen na notranjo stran.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem