writing-img

varstvo KR

clock-img

03.02.2006, 23:00

clock-img

urška

pencil-img

3136

Ali mogoče pozna katera kakšno fino varuško v KR, po možnosti na Primskovem?

Ja iz danes na jutri sem dobila službo, varuška, ki je bila v igri pa je zbolela.

Zdej me pa malo skrbi....user posted image

Lahko mi pišete na privat....

clock-img

04.02.2006, 08:31

clock-img

tascha

pencil-img

482

Ko sem jaz kak mesec nazaj iskala za našega vartvo, sem v Gorenjskem glasu dobila eno št. neke gospe in sem poklicala. Je pa na mojo žalost iz Šenčurja!user posted image Drugače pa tak glas (je nisem vidla, samo slišala), da bi ji kuj zaupala otroka. user posted image Če mogoče poznaš koga iz šenčurja in ti to ni predaleč, vprašaj in probaj pridet do te gospe. Mi je še povedala, da je do sedaj merkala domače, pa da stanuje v hiši na koncu vas iz velikim vrtom. Sem pa šla gledat in sem na žalost vrgla tel. že stran.user posted image
Če pa ne dobiš, pa probaj dat oglas v Gorenjski glas, men se jih je kar nekaj javlo.user posted image
Imam pa še eno tel. od neke gospe iz Bitenj (vem, da je iz drugega konca kot ti želiš, a če ne dobiš drugega user posted image ) in ti jo lahko posredujem.user posted image
Če želiš, mi piši na privat.

clock-img

04.02.2006, 08:33

clock-img

tascha

pencil-img

482

Aja, v telefonu pa imaš še vse tiste številke, ki sem jih takrat klicala in če te res zanima za tisto gospo iz Šenčurja, ti jih lahko napišem in boš probala, katera je prava. user posted image

clock-img

04.02.2006, 12:01

clock-img

urška

pencil-img

3136

tascha a veš morda koliko računajo te gospe; jaz sicer imam eno opcijo dokaj blizu, ampak je pa cena previsoka pa sem zato mislila da še malo poiščem naokrog....

clock-img

04.02.2006, 15:19

clock-img

tascha

pencil-img

482

Una gospa v Šenčurju se mi zdi, da je rekla da 45.000, una v Bitnjah je rekla, da sploh ne ve, kakor bi hotla, da bi dala user posted image . Sem pa dobila še več klicev iz Planine pa se je cena gibala tam okrog 40.000.

clock-img

05.02.2006, 00:07

clock-img

urška

pencil-img

3136

no sej to bi še nekako šlo....
moja bi imela okoli šestdeset.....to mi je pa malo preveč.
ja pa ni v kranju...

clock-img

06.02.2006, 08:14

clock-img

tascha

pencil-img

482

Če želiš tel., mi piši na privat, pa ti jih pošlljem.

clock-img

07.02.2006, 21:31

clock-img

urška

pencil-img

3136

zaenkrat hvala, se mi je odprla ena opcija...če pa bom slučajno rabla pa povem...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem