writing-img

varuška - mačka in pes

clock-img

13.03.2006, 21:53

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Zanima me vaše mnenje in izkušnje glede varuške, kjer imajo v stanovanju mačko in psa (mali mešanček).Mi namreč nimamo mačke, niti psa in si sploh ne predstavljam, kako to vpliva na dojenčke.

clock-img

14.03.2006, 07:58

clock-img

muha1

pencil-img

666

Naš ta prvi ima alergijo na mačka in na psa, tako, da to pri nas nikakor ne bi prišlo v poštev! Če vidiš, da so živali čiste in prijazne do otrok, zakaj pa ne? Saj ima veliko ljudi zraven živali otroke.

clock-img

14.03.2006, 08:03

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Živali naredijo  veliko koristi v razvoju in vzgoji otrok......izjema so lahko le kake alergije. Drugače podpizam "sožitje" med otrokom in živaljo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

14.03.2006, 14:10

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Naša varuška ima labradorko in najmanj 5 mačk.
Vendar za razliko od tvoje živi v veliki hiši z velikim dvoriščem, tako da so živali praviloma zunaj. Vsi otroci pa so nad njimi navdušeni in tudi jaz sem vesela, da ima moj otrok stik z živalmi, sploh glede na to, da doma nimamo nobene.

clock-img

15.03.2006, 21:37

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Hvala za odgovore. Upam, da ne bo alergije. Sicer ste me mi dale vedet, da ni panike. Sem bila malo prestrašena, ker ima bodoča varuška psa in mačko not. Sicer ima hišo in veliko dvorišče tudi, ja, samo živalci sta tudi not...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem