writing-img

večerja za vse

clock-img

19.01.2007, 22:09

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Med tednom, vsak skor zase je kosilo, zato je naš skupni obrok tam okrog 17-18h že skor bolj večerja.

Kaj priporočate- seveda hitro in enostavno, ker mi ja čas laufanja po kuhni skor"stran vržen".

no dans sn res nakačena, tak da se ne čudit izrazom,...

clock-img

19.01.2007, 22:38

clock-img

pearl

pencil-img

426

Puranji zrezek s sirom, paradižnikova solata, kot priloga lahko dodaš riž - je najhitreje kuhan.

Puranji, lahko tudi svinjski zrezek natreš z vegeto opečeš na eni strani, ko ga obreneš daš rezino sira in ga pokriješ s pokrovko. Lahko med zdrezkom in sirom dodaš tudi rezino slanine.
Jaz puranji zrezek nadomestim s Hokuspokusovim zelenjavnim zrezkom, ker pač ne jem mesa.

clock-img

20.01.2007, 09:16

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Moja specialieta je pire in špinača user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

20.01.2007, 10:46

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ragu, makaroni in solata. Ribe, te so tudi hitro pečene, zraven lahko malo pražene zelenjave. Pri nas zadnje časa obožujemo pange.

clock-img

20.01.2007, 10:53

clock-img

Anonimen

Ričet, segedin, piščanec (file narežeš na koščke) in paprika (narežeš na koščke), golaž (+ makaroni) ... vse to lahko prišraviš že prejšnji dan. Tudi rižoto sem jaz že naredila prejšnji dan, samo pri pogrevanju jo moraš kar obilno zalit z vodo, da se riž pet lepo zmehča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem