writing-img

večerno delo preko študenta

clock-img

17.07.2007, 11:11

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Pozdravljene!

Moj problem je naslednji,... Moj dela do dveh, domov pride pol treh, imava sam en avto, pa tudi varstva nimam. Zato sem razmišljala da bi delala od 16 al 17 naprej, ampak vsak popoldanski šiht se začne ob dveh! Nebi pa rada kelnarila.

Kje naj si iščem delo? Kaj naj pošljem kako prošnjo na firme al kako naj pridem do službe ki bi mi ustrezala glede delovnega časa?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

17.07.2007, 11:13

clock-img

Anonimen

Težka bo. Lokali iščejo kaj takega. Al pa kkšn mc donalds če ga imaš kje blizu. Kaj drugega bo že težko. Mogoče kkšno delo na domu? Kaj pa kakšno občasno čiščenje in likanje pri kakšni družini?

Preglej malo študentske servise.

clock-img

17.07.2007, 12:56

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Strežba..kar ne želiš, ali pa kako čiščenje.user posted image En tel.studijo dela od 16h dalje..samo se dela baje poleti bolj malo. Če te zanima povej, da prašam kolegico ki je delala tam.

Govorim za področje Ljubljane.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem