writing-img

večerno dodajanje

clock-img

03.08.2006, 19:41

clock-img

tanyak

pencil-img

63

pozdravljene,

moja punčka je stara 5 mesecev in sva počasi že začeli z uvajanjem hrane. ker mi zvečer zelo rada poje mlečno kašico (od milupe) imam problem ko jo dam spat saj se mi nikakor noče dojit, amapak kašice pa tudi ne poje za celi obrok (poje nekje za 3-4 velike žlice). kako pa ve kombinirate večerno dodajanje in  dojenje oz. flaško mleka?

clock-img

03.08.2006, 20:43

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Probej dat kašico uro pred večernim dojenjem.

clock-img

04.08.2006, 18:14

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Tanyak...s čim pa zamešaš mlečno kašico? Te so z mlekom, če se ne motim?

Pa narediš bolj tekočo ali bolj gosto?

Lp

clock-img

04.08.2006, 18:18

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Mlečne kašice sem ji dala predzadnji obrok nekje med med 16.00 in 17.00 uro. Pred spanjem sva se le podojili.

clock-img

05.08.2006, 14:42

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mlečne kašice se mešajo z mlekom. Za 5 mesečno punčko je 3-4 velike žlice kašice zelo veliko! Naš je star 10 mesecev pa za večerjo poje cca. 5-6 žlic kašice, pa je sit.

Predvidevam, da ji kašico daješ prepozno zvečer, mala se naje in zato se noče dojiti. Probaj ji dat kašico okrog 18h in se zvečer samo dojita.

clock-img

05.08.2006, 15:29

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Nikov zadnji obrok je rižolino po flaški. V mleko mu dodam 5 malih žličk rižolinota (ni nekaj gosto) in lepo spi celo noč.

Se pa drugače ne dojiva.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

08.08.2006, 13:11

clock-img

Darči76

pencil-img

140

Jaz mu zmešam 3 jedilne žlice riževe kašice z 130 ml vode in po 1 mesecu poje celi obrok.
Mu pa ponudim kašico ok. 8h, potem se še malo igra, gre čofkat in med 9 in 9.30 ga še podojim - brez problema!
Poskusi s kašico malo prej in jo vmes še animiraj, da se bo utrudila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem