writing-img

veše

clock-img

18.04.2008, 20:12

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Prosim pomagajte! Po stanovanju mi letajo veše...in to ne samo 3. vsak dan jih moram lovit ker se zgleda kr razmnožujejo in razmnožujejo... Kako naj se jih znebim? smo se preselili in ne vem če jih nismo prinesli s seboj, ker tam smo jih tudi imeli....smrk...ampak tam je bilo vlažno in staro, tukaj pa vse na novo pa še kar potujejo z nami :-(

clock-img

18.04.2008, 21:23

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

To so verjetno kuhinjski molji, ki se jih tudi mi nismo mogli znebiti, dokler...

Obstaja en tak lepljiv kartonček, ki je odišavljen z nekimi hormoni in nanj se lepijo te veše. Lani sem zamenjala ene 2 taka kartončka in z vešami ni več problemov.
Dobila pa sem ga v našem lokalnem Mercatorju, tako, da ni težko dobiti te zadeve. Poglej pri raznih sredstvih proti mravljam, moljem... Gotovo boš našla.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

19.04.2008, 07:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ko sem jaz pri nas imela (ene 2 ali 3 primerke - pa vseeno preveč), sem stran vrgla vsa živila, ki sem jih imela v elementu - moko, testenine, čokolešnik, drobtine, zdrob, čokolado,... - ker se tam not zarijejo. Pol pa jih ni bilo več.
Najbolje, da "počistiš" te stvari, pa poglej za temi trakci, kot ti je napisala anckabancka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.04.2008, 20:58

clock-img

bambolina

pencil-img

198

hvala za nasvete, bom poizkusila s kartončki.... Ampak hec je to, da te veše vglavnem letajo po spalnici in otroški sobi, še najmanjkrat zaidejo v kuhinjo...pa nimam nobenih starih živil...pohištva pa tudi ne, saj smo šele 2 meseca v novem stanovanju... kaj pa če so to molji? :-(  No, bom poizkusila s tistimi kartončki in javim kako mi je uspelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem