writing-img

velaris brač

clock-img

02.02.2011, 09:56

clock-img

ljiljana

pencil-img

113

Pozdravljene, a je katera že bila tam in kako je? Sm malo brala na tripadvisorju inbaje da je hrana zanic, cisto tudi ni nevem kako. Ce je bila katera, Vaslepo prosim za informacijo. Hvala.

clock-img

02.02.2011, 10:29

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Mi smo bili že kar par let nazaj tam. Meni je bilo načeloma v redu, hrana dobra, čisto tudi. So nam šli celo tako na roke, ker ni dvigal, mi smo pa imeli voziček, da smo dobili pritlično sobo. Bi pa vseeno raje priporočala hotele Waterman resorst, še posebno, če imate otroke. Tam je tak fajn zalivček, za otroke. Pri Velarisu se je del dneva skoraj nemogoče kopat, ker piha veter in naredi kar visoke valove. Mi smo tisto leto v Velarisu odkrili ta zaliv in se hodili tja kopat, je bilo kar dosti daleč, ampak se je splačalo, naslednje leto smo šli pa v te hotele ob zalivčku in je bilo super. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

09.05.2011, 08:37

clock-img

ljiljana

pencil-img

113

a je mogoče še kdo, ki je bil na supetarju v paviljonih? Res me zanima mnenje. Hvala vsem za pomoč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem