writing-img

velenjčanke pomoč prosim

clock-img

21.11.2005, 11:51

clock-img

aisha

pencil-img

37

živjo!

zanima me kako ponudbo cicibanovih čevljev imajo v shamalu v sparu, oziroma a se splača iti sem ali raje v celje kjer je prav od cicibana trgovina? pa še , kolk zoknčkov date otročkom pozimi (npr. štumfke+debele zoknčke+čeveljčke, a je to v redu?

hvala in lp

clock-img

21.11.2005, 12:00

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jest sem hotla kupit tamali mal večje čeveljčke, da bi ji lohk dala še ene debelejše štumfke gor, pa je gospodična v cicibanu znorela da to se pa ne dela, da ji bom noge uničla, da bo od potenja gljivice dobilauser posted image , ker naj bi ti zimski čeveljčki bili tako topli, da ne potrebuje debelejših štumfkov. To je moj prvi otrok in sem jo hočeš nočeš ubogala, ne vem pa kaj je res.user posted image

clock-img

21.11.2005, 12:17

clock-img

sa

pencil-img

651

Bolj se ti splaca iti v Celje, v Shamalu je izbira zelo slaba,sploh za fantkeuser posted image user posted image user posted image no vsaj meni se zdi tako,lp

clock-img

21.11.2005, 12:36

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Živijo!
Tudi jaz mislim, da je boljše, da greš v Celje, ker imajo tam veliko večjo izbiro, ampak vprašanje pa je kako je zdaj s številkami. Ker ko smo mi bili tam v začetku meseca je trgovka ful jamrala za številke določenih modelov za deklce in za fantke, ker si čeveljčke rezervirajo že v naprej. Veliko sreče!
LP user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem