writing-img

velenje - celje Kaj si ogledati

clock-img

03.06.2013, 20:12

clock-img

ursi

pencil-img

685

Pozdravljeni!

V bližnji prihodnosti načrtujemo izlet v Žalec (peljemo eno osebo gor). Glede na to, da bomo imeli ene 4 ali 5 ur frej me zanima, kaj b si lahko z odraslimi osebami pogledali v bližini Žalca, nekje v razponu od Velenja do Celja ali kje blizu?

Vsak predlog dobrodošel. Radi pa bi si ogledali kakšne tri ali štiri stvari, da ne bo preveč treba gledat na uro.

clock-img

03.06.2013, 20:16

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Celjski grad, Velenjsko jezero

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

03.06.2013, 20:32

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Velenjski grad z muzejem premogovništva z vstopom v rudnik, rimska nekropola v Šempetru, Šmartinsko jezero z naravnim poučnim parkom, Celje samo kot mesto je tudi zelo zanimivo in veliko ponuja (Cerkve -Sv.Danijel, Jožef...Muzeji- npr. Hermanov brlog.., veliko dobrih restavracij, kavarnic v starem delu, sprehod ob Savinji)...odvisno kaj vas zanima. Jaz sem bolj čudna in grem skoraj povsod, če imam priložnost pogledat mestni "britof"user posted image ( moji so se že navadili na mojo morbidnost), razne razvaline, stare hiše, sama mestna središča me ne privlačijo tako zelo.

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

03.06.2013, 22:14

clock-img

JozicaH

pencil-img

170

Vse zgoraj našteto, ampak ne pozabit v Velenju it na burek ali čevape v Mladost, pa na najboljši sladoled k Lokiju (slaščičarna Ohrid). Pa mogoče je Patrino malo nejasno napisala - Velenjski grad je fantastičen, s kar nekaj razstavami, za deco res super, a muzej premogovništva je na drugi strani Velenja, a prav tako fantastično. Ma za vse to je 4-5 ur premalo, vsaj cel vikend.

clock-img

04.06.2013, 10:24

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Pa sprehod okrog Škalskega jezera v Velenju. V starem Velenju je tudi muzej mineralov. Pa obvezno k Lokiju na sladoled.

clock-img

04.06.2013, 11:23

clock-img

BellaB

pencil-img

410

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Velenjski grad z muzejem premogovništva z vstopom v rudnik, rimska nekropola v Šempetru, Šmartinsko jezero z naravnim poučnim parkom, Celje samo kot mesto je tudi zelo zanimivo in veliko ponuja (Cerkve -Sv.Danijel, Jožef...Muzeji- npr. Hermanov brlog.., veliko dobrih restavracij, kavarnic v starem delu, sprehod ob Savinji)...odvisno kaj vas zanima. Jaz sem bolj čudna in grem skoraj povsod, če imam priložnost pogledat mestni "britof"user posted image ( moji so se že navadili na mojo morbidnost), razne razvaline, stare hiše, sama mestna središča me ne privlačijo tako zelo.

Mestno pokopalisce?? Ja kaj pa delas tam... isces svoje prednike?? :D

Predlagala bi se jamo Pekel, v blizini Sempetra...

clock-img

04.06.2013, 17:56

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Nujen ogled aktivnosti na celjskem aeroklubu v Levcu! Zna bet interesantno :)

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

06.06.2013, 10:38

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Muzej premogovništva, nujno! Pa Celjski grad je tudi lep.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

06.06.2013, 12:21

clock-img

LolaTin

pencil-img

83

Si dobila kr nekaj predlogov user posted image .

Težko boste kar koli dali v 4 ure user posted image . Odvisno tut, kaj vam je všeč pa če še mate kakega otročka, al sta sama itd.

Če ste bolj ležerni, v Celju pride v poštev kombinacija Stari grad+mestni park (prenovljen za otročke baje)+kava v Mišku Knjižku (kavarna ob Savinji)+ sprehod čez staro mestno jedro (čeprav ga trenutno prenavljajo in ni za dol padituser posted image )
Kar se tiče Hermanovega brloga pa je fino malo preverit, kako je kaj odprt.

Drugače pa Jama Pekel dober predlog user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem