writing-img

veliko belega toka po ovulaciji

clock-img

08.04.2009, 07:52

clock-img

teji

pencil-img

93

tam nekje 25.3 sem imela ovulacijo in sva z mojim pridnouser posted image nato me je 5 dni špikalo spodnjem delu no zdaj ko bi mogla dobit user posted image no ponavadi me je vse bolel zdej pa nič edino mal se mi moti beli tok pa ni tko gost veliko ga pa je!!!! je imela katera kej podnobnega!!!hvala

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.4.2009 11:42:59 >

clock-img

08.04.2009, 07:57

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Med nosečnostjo je povečan beli tok. Ker vse pospešeno deluje in se ustvarja novo življenje, je še posebaj na začetku bolj izrazitejši. Jaz imam ves čas gor dnevni vložek na hlačkah, ker drugače bi se lahko na vsako uro preobračila. user posted image  Tako, da možno je, da je to znak, ampak zagotvo ti bo povedal šele test. Držim pesti, da zagledaš magični user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

08.04.2009, 09:14

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Med nosečnostjo je povečan beli tok. Ker vse pospešeno deluje in se ustvarja novo življenje, je še posebaj na začetku bolj izrazitejši. Jaz imam ves čas gor dnevni vložek na hlačkah, ker drugače bi se lahko na vsako uro preobračila. user posted image  Tako, da možno je, da je to znak, ampak zagotvo ti bo povedal šele test. Držim pesti, da zagledaš magični user posted image

se podpišem pod murkico.....držim pestke, da si res user posted image

clock-img

10.04.2009, 06:48

clock-img

teji

pencil-img

93

no včeraj bi mogla dobituser posted image ,pa ne duha ne sluha o njej drugače je točna kot ura,edino prsi me malo bolijo,kar se tiče sp.dela samo napihjen-bolečin ni prej so skoz bile preduser posted image !!!!

clock-img

10.04.2009, 09:36

clock-img

majalina

pencil-img

398

teji, upam, da je ratalo!!! javi!!!

clock-img

10.04.2009, 10:29

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

čakamo na rezultat... user posted image user posted image user posted image  javi!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

10.04.2009, 12:43

clock-img

teji

pencil-img

93

no v ponedeljek bom test delala če ne bouser posted image k me cist nč ne matra koker mal soka popijem me mal zagaga matra!!!se javim

clock-img

10.04.2009, 12:52

clock-img

teji

pencil-img

93

aja po kolkem času izostankauser posted image vam je pokazalouser posted image user posted image

clock-img

10.04.2009, 14:32

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Ej Teji!

Pri meni čisto isto! Jaz bi pa mogla dobit user posted image v ponedeljek pa tudi ni nič videt.
Ampak ta beli tok...kr v torek se je pojavo...pa še skoz mi je nekaj slabo user posted image

Bomo videli drug teden če bodo kake take al pa drugačne novosti.

lp

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

clock-img

10.04.2009, 17:46

clock-img

teji

pencil-img

93

mene zaenkrat sam zgaga peče!!!

clock-img

13.04.2009, 14:09

clock-img

teji

pencil-img

93

no evo spet jst   danes zjutraj se mi je pojavu tk rjavo-roza izcedek do zdaj se mi še ni ulilo bomo do jutri počakali in cb nabavliuser posted image vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2009, 10:05

clock-img

teji

pencil-img

93

danes se javljam evo en velik--- pa še user posted image se grozno vlilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2009, 10:27

clock-img

Pupa83

pencil-img

85

teji, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2009, 13:19

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Teji se pridružujem user posted image

Tudi pri meni user posted image user posted image

Že ni bilo namenjeno. BO pa naslednjič user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem