writing-img

velikonočna darila

clock-img

16.03.2005, 13:12

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ali že imate pripravljene vsaj ideje za kake mini zajčke? Seveda v skormni varjanti-:(( bančni račun:((.

Kaj ustvarjalnega in prisrčnega za otroke starosti 3 leta,.... in malo večje

clock-img

16.03.2005, 13:13

clock-img

Anonimen

Nč tazga. ga je zadnč en čokoladn zajc tako zapacal, da se je revež komaj podelal :(

clock-img

16.03.2005, 13:14

clock-img

Anonimen

A za to se tudi darila daje, ali kaj? Nisem vedela. No, pri nas se ne bodo.

clock-img

16.03.2005, 13:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pr nas za veliko noc ni obdarovanj..sploh nisem vedla da so:zmeden:...mi sam dobro in obilno papcamo :)

clock-img

16.03.2005, 13:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hehe pr ns je tud vedno hrana na mizi.8)8)

clock-img

16.03.2005, 13:25

clock-img

Skye

pencil-img

3190

jaz pa nič ne obdarujem...čakam samo da bom obdarovana:)-:)-:)-

clock-img

16.03.2005, 13:33

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ja pri nas je pa takj če si botrca komu- pol je že fajn da kaj prinseš poleg pobarvanih jajc. :)

clock-img

16.03.2005, 13:36

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

pr nas tud nč daril...že tko je preveč praznikov 8)

clock-img

16.03.2005, 13:41

clock-img

nežka71

pencil-img

53

prinas pa samo otroci dobijo velikonočni jajček.

clock-img

16.03.2005, 13:43

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Pri nas tud ni daril... še to... edino včasih kakšen velik čokoladen jajček, ali male čokoladne jajčke za otroke.

clock-img

16.03.2005, 13:50

clock-img

SENTA

pencil-img

27

Pri nas pa za otroke zunaj skrijemo pisanko (malenkost), potem pa otroci iščejo. Tko je bilo tudi pri nas doma. Potem pa gremo k babici na velikonočni zajtrk in tam ostanemo še na kosilu. Prima ne?

Lp, Senta

clock-img

16.03.2005, 13:53

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

nisem si mislila da je "zajček" taka redkost...mi tudi ne obdarujemo, samo zajček raztrosi darila po sadovnjaku :)-
ne vem še kaj, še tudi iščem ideje...več manjših stvari...kakšne lasne sponke bodo zraven, pa boksarce, nekaj sladkega, sadje seveda, jolly barvice, v glavnem stvari, ki bi jih itak v kratkem mogla kupit ...aja še "nezimski" čevlji pridejo v poštev, pa kak klobuček za pomlad

clock-img

16.03.2005, 13:55

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

darila išče po velikonočnem zajtrku pri mojih starših...vsi skupaj združimo darilca (midva, moji starši, sestra in babica) tako da se kar nekaj nabere pod drevesi

clock-img

16.03.2005, 14:29

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Jaz pa za noji nečakinji pripravim dve košaici, (jih dobiš v 199) vanj položim travo, slamo al kej podobnega, par pirhov zraven pa male čokoladne pirhe in kakega malega zajčka. Pirhe pa pobarvam z tako rekoč zlatimi barvami, ki jih dobiš v šparu(pa še lahko se barvajo in zgledajo res lepi), tako da je videti lepo za otoški uč. Se pravi da te stane mogoče vse skupaj 1500 sit

clock-img

16.03.2005, 14:43

clock-img

india

pencil-img

5342

Če je lepo vreme, jaz ali mož dava na vrt razne sladkarije, to že poznajo, vsi nabirajo naenkrat, potem pa se za vsakega skriva še kakšno majhno darilce: plišasta igračka, obesek za ključe, doma posnet CD, copati,..... v glavnem za vsakeg amax. 500 sit plus sladkarije.

Če pa je slabo veme, pa jim dam vsem v eno košaro in si razdelijo.:miska:

clock-img

16.03.2005, 14:51

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Pri nas je tako, da krstni boter deva pisanko! Pa še to tja do birme, naprej pa ne več!!!
moja nečakinja je stara 3 leta, skoraj štiri in ji bova podarila šminke, ki so izdelane prav za otročke. Sva v Avstriji kupila paketek, ki je stal 4 evre. Je prav lepo zapakiran v luštkano torbico 9nebesa. Nečaku, ki mu bova pa aprila postala botra sva pa kupila kar en bodi z levčki narisanimi.
Ostalim, katerim pa nisva botra pa vsakemu eno čokoladico in to je to!!!
Praviloma ne zapravljam preveč za darila, sploh ne takšnim malim otročkom, ki vse slej ko prej uničijo oz. prerastejo!!! :zmeden:

clock-img

16.03.2005, 14:54

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Zajček vedno nekaj malega prinese. Lani je bila izjema, ker je dobil tricike. Je nakup ravno z zajcem sovpadal.
Letos dobi svojo denarnico in čokoladnega zajčka.

clock-img

16.03.2005, 15:58

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Mi za veliko noč nič posebnega ne kupujemo. Imamo pa to navado, da gremo na parcelo in skrijemo pod vsako drevo nekaj malega in nato vsi skupaj iščemo, če smo bili dovolj pridni, da nam je zajček kaj prinesel. Otroci uživajo, ko se podijo od drevesa do drevesa in najdejo sladkarije ali kaj podobenga!
Pri nas gre bolj za doživetje ...

:duda::duda::duda:

clock-img

16.03.2005, 19:50

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

klasika, zajčki, čokoladni pirhi, za mamice svečke in trobentice9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem