writing-img

velikonočni pirhi

clock-img

03.04.2007, 13:31

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Koliko časa kuhate jajca, da so ravno prava za pirhe?

clock-img

03.04.2007, 13:34

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kakih 5 min.naj vrejo,a jaz ne vem kako jih kuhat oz.jih dat v hladno ali toplo vodo,s hladilnika ali naj en čas stojijo na sobni temperaturi,da ne počijo.?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

03.04.2007, 14:29

clock-img

facka

pencil-img

789

mi jih damo v mrzlo vodo, kuhamo kakih 10 min po tistem, ko voda zavre, potem pa jih pustimo še malo stat v vodi

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

03.04.2007, 14:34

clock-img

HHH

pencil-img

1221

A mi lahko katera pove kakšno dobro idejo za barvanje, krašenje... pirhov. Jaz bi z mojo malo malo ustvarjala, tako da ne bi imeli samo tiste dolgočasne barvne in čebulne

clock-img

03.04.2007, 15:28

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Jaz bom na pobarvane limala na koščke razdrobljeno pobarvano lupino od jajc.

clock-img

03.04.2007, 15:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi imamo barvne in čebulne pirhe (s travicami in gumicami), pa narejene z voskom.

Jajca naj ne bi bila povsem sveža, daš jih v že zavreto vodo (ne v hladno), dodaš malo kisa, kuhaš na malem ognju 10 min. Tako mi delamo in običajno je izredno malo nesreč s počenimi jajci.

clock-img

03.04.2007, 22:50

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Da jajca ne počijo (preiskušeno):
Ko sem jih barvala v čebulnih olupkih, sem najprej dobro prevrela čebulne olupke, pol pa počakala, da se je voda nekoliko ohladila, tolk, da me ni peklo v prst, ko sem ga notri pomočila, pol sem pa v tako toplo vodo dala jajca in pustila sigurno kako uro, tolk, da se je voda že skoraj ohladila na sobno temperaturo, pol pa sem šele dala nazaj na plin, da je zavrelo. Pol je pa tudi važno, da jajca ne vrejo preveč. Vreti morajo ravno toliko, da voda malce miglja. Zagotovo ne bodo počili.
Jajca se kuha 10-15 min, vendar ko jih jaz kuham v čebulnih olupkih vedno kuham dlje (20 min), da so lepše obarvani, posledično pa baje tudi dlje zdržijo (pri nas v nobenem primeru ne prav dolgo).

clock-img

06.04.2007, 23:00

clock-img

pearl

pencil-img

426

Luna ful dobra idejo. Kakšno lepilo pa uprabljal, bi stik lepilo bilo OK?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem