writing-img

velikost in teža

clock-img

19.07.2008, 16:51

clock-img

temboli1

pencil-img

138

Pozdrav,

zanima me koliko so vaši enoletniki/enoletnice veliki in težki?

Moja punca je velika 82 cm in težka 10,6 kg. Se mi zdi kar velika za to starost, s tem da ne jaz ne ati nisva ful velike postave.

Sem preverila na tisti tabeli kjer po višini in teži spremljaš razvoj otroka, pa je bilo kar krepko čez črto in obarvan del okrog črte pri višini. Me je kar zaskrbelo.

lp

clock-img

19.07.2008, 16:56

clock-img

Anonimen

Me je kar zaskrbelo.

Ja, velika je.

Kaj te pa skrbi? Mislis, da bi bilo lahko kaj narobe zaradi prehitre rasti?

clock-img

19.07.2008, 17:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je bila velika 80 in težka 10.800. Je pa mož zelo visok.

clock-img

19.07.2008, 21:25

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Moj lump je imel 83 cm in 12,5 kg, zdaj pri 14m pa kakšen cm in dekagram več! Se je pa umirila rast, prvih 5 mesecev je vsak mesec zrastel po 5 cm! Mož je visok, jaz pa ne-165cm, pa sem bila do 4 razreda največja v razredu!!

< Sporočilo je popravil juniorka -- 19.7.2008 21:31:28 >

clock-img

20.07.2008, 10:35

clock-img

neli99

pencil-img

964

nč se sekirat ... moj dragi ma 192 in jst 168 ... pa je prvi sine bil vedno malo manjši. evo pri 1 letu 76 ... zdej nimam pojma kok ma, nosi pa še vedno iste hlače kot lani pri 1 letu user posted image  ... mislim pa da rastejo tudi v zagonih. celo zimo je mel nogico 22 zdej pa mislim da sandalčki ne bojo zdržal do konca poletja, bo mel že kmal 24 nogo user posted image  ... sej najprej zrastejo noge, pol se pa potegnejo ... a ni tko v puberteti user posted image

sam pol pa naša ta mala: je mela pri 4 mes 68 cm ... je tut mene skrbelo da bo dvometrašica. pol se je pa umirilo in je bla pri pol leta komi kak centi večja.

tko da mislim da imajo obdobja ko ful rasejo in obdobja ko gre bolj počas. veliko so pa v glavnem po starših. tut jst sem bla hitro velika: celo oš pri najtavečih ... do 8 razreda sem bla pa že skor najmanjša.

to je vse v genih v naprej napisano user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem