writing-img

velikost plenic

clock-img

06.12.2005, 10:06

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Po skoraj 1 letu kupovanja plenic mi je prav nerodno, pa vendar:

Katero velikost plenic je treba kupiti 8,2kg težkemu dojenčku???
Pampers 4 in 4+ ga tiščijo, enako Huggies 4 user posted image  Velikost 4 pa je 8-15kg user posted image . Imam občutek, da se nekdo norčuje iz mene...

clock-img

06.12.2005, 10:13

clock-img

Anonimen

pamperske so ful manjške kot so ble naprimer babylove. mi smo zato babylove uporablal. zdej k so zanč pa uporablamo lumpije k so tut večje. pr ns je bil problem obseg okol pasu. zdej ma npr tamala okol 14 kil pa ji petko pampersko komi zapnem okol pasu, lumpije pa na izi

clock-img

06.12.2005, 10:15

clock-img

Anonimen

Tibor ima še zdaj lahko 4+, pa ima 16,5 kile, visok je 108 cm, star je pa tri leta in pol. Toliko, da veš, da se ne norčujejo.user posted image

clock-img

06.12.2005, 10:17

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Pampers Active Fit ima tudi velikost 5

clock-img

06.12.2005, 12:39

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Ja, tudi mi imamo Pampers activ fit 5 (11-25 kg), pa mala še nma tolko kil kot je navedeno. Ima malo bolj močne noge. Tudi njo štirka tišči med nogicami zato smo prešaltali na petko.

LP, Ninica

clock-img

06.12.2005, 13:01

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Moj Andrej ima 4-ko pampers, pa ima 7kg. V manjših je bil moker. Sem se tudi jaz čudila tistim kilažam na paketuuser posted image

clock-img

06.12.2005, 23:04

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našemu tamalemu sem pri treh letih in 16 kg še spravila na rito 4 .
Zdaj je sicer že suh.Uporabljala pa sem Pampers Sensitive,ki imajo elastične ježke. 

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.12.2005, 23:31

clock-img

inna

pencil-img

85

js pa sem  zadnjič pri svoji sestri primerjala našo 4 pampers z njeno 4+ pampers in ugotovila da so popolnoma enako velike in dolge, skratka nobene vidne razlike razen v ceni.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem