writing-img

velikost plodu

clock-img

26.03.2008, 20:06

clock-img

onur

pencil-img

2700

zanima me ali ginekolog spočetje in s tem velikost ploda šteje že od prvega dne zadnje menstruacije. v petek imam pregled in me zanima koliko ob velik plod. zadnjo user posted image sem imela 28.1., vendar je bil test pozitiven komaj 11.3., 27.2. je bil še negativen. tako naj bi bil plod po zadnji user posted image velik že 9 tednov, ma mislim, da ni. kako so vam računali?

clock-img

26.03.2008, 20:08

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Računajo od zadnje M in po Ultrazvoku!

clock-img

26.03.2008, 22:06

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

... prvo pogledajo zadnji dan tvoje user posted image  ..... na UZ ti pa pol potrdi trajanje nosečnosti ... jaz bi morala bit zdaj 11t noseča po zadnji user posted image  po ultrazvoku sem pa 10t5d malček bolj kasneje sem zanosila ... tako da mislim da ko boš opravila UZ boš točno vedela kolko siuser posted image

clock-img

26.03.2008, 22:44

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Glede na to, da ti je test tako pozno pokazal nosečnost, je velika verjetnost, da ti bodo trajanje nosečnosti malo prestavili. Pri meni je bilo podobno, pa še dolge cikluse imam in mi je po UZ dober teden odbila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem