writing-img

velokonočni zajčki

clock-img

13.04.2006, 09:15

clock-img

gojska

pencil-img

1128

čao,
zanima me, ker imam namen narediti iz kvašenega testa zajčke v katerem stoji pirh. V receptu vse jasno piše, ampak me je strah, da se trup, glava in ušeska- vse oblikuješ posebaj, na koncu ne bodo sprejeli skupaj.
Kaj se uporabi v ta namen ??user posted image

Pa še iz katerega kosa  KUHANE govedine za juho ,se kasneje narežejo nejlepši zrezki.?
Ponudila jih bom v hrenovi omaki, pa bi rada da meso lepo zgleda.

Hvala in uživajte v pripravah.
gojska

clock-img

13.04.2006, 09:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Narejene pustiš kipnit in jih potem spečeš. Meni se še niso razdrli. Pa še piščančke delam, a tisti so itak iz enega dela. Mi pa rade rozine (oči) ven padejo. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.04.2006, 10:43

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

po mojem kar naredi, sej to je isto ko s prašički, jaz te delam včasih okoli novega leta, ušeska oz. kar je za limat, namažeš z jajčko, pa ne premočno..pa se kr prlima..no, vsaj meni..slikce!! da vidmo, kako je uspelo!!

< Sporočilo je popravil Nasy -- 13.4.2006 10:45:04 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

13.04.2006, 11:22

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

tam ,kjer bi rada da se prime skupaj namaži z beljakom boš videla da deluj kot lepilo in nič ne bo razapadlo user posted image
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem