writing-img

verjetno spet nič

clock-img

26.10.2005, 12:45

clock-img

bubica 10

pencil-img

5

Živjo!
Danes zjutraj sem delala test pa je bil user posted image . Sicer je to dva dni pred nepričakovanouser posted image  ampak nisem zdržala. Drugače mi  pa zdaj že dva dni skos nekaj hoče bit slabo, polno sline imam v ustih in malo se mi vrti tu in tam. Z dragim že šest mesecev delava nauser posted image  pa še vedno nič. Ta psiha pa tudi ubija. Ja bo treba v nove boje in upam da bo naslednji mesec več sreče.
Lep dan želim vsemuser posted image

clock-img

26.10.2005, 12:54

clock-img

ona78

pencil-img

373

tudi jaz je ne pričakujem čez 2 dni, sam testa si pa ne upam naredit (čeprav sem ga kupla), ker bo itak spetuser posted image  user posted image user posted image .
Jaz nimam nobenih takih posebnih znakov, razen zbadanja v spodnjem delu trebuha, kar je znak prihajajoče user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

clock-img

26.10.2005, 16:02

clock-img

DEJANA

pencil-img

81

Punce, nikar obopat, saj bo! Tudi jaz sem bila dolgo na forumu, ki je poln pričakovanj in hkrati razočaranja ob neg. testu. Če bi rekla, da lahko človek pozabi na psiho, bi se zlagala...pa je vseeno ratalo in tudi vam bo!!!user posted image

clock-img

13.11.2005, 18:19

clock-img

yennika

pencil-img

752

Midva z mojim delava nauser posted image  dva meseca. Pa ni blo nč, kljub temu da sva v času O bila kar pridna.
Ta mesec pa sem se vzela v roke. Če bo, bom najsrečnejša na svetu, če pa ne, pa tudi prav. Bo pa mogoče drugo leto bolje. Bom pisala Božičku!:)
Tako pač je, mogoče pa mi še ni namenjeno. Ja,ja, mati narava!

LP

clock-img

14.11.2005, 01:08

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ne obupat.Midva sva se tri leta matrala za prvouser posted image .Nato sem pa hitro imela še enega(2 leti razlike).Pa v taprvo je ratal

Za vsakim dežjem,posije sonce!

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem