writing-img

veselje

clock-img

28.09.2004, 18:39

clock-img

Vera*

pencil-img

647

:sloncek:danes sva imela z mojim malim Rokom kontrolo v bolnici za njegovo alergijo na hrano.In testi so bili vsi negativni.V ambulanti so mi kar solze pritekle iz oči.Tako sem vesela za mojga mišeka:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

28.09.2004, 18:45

clock-img

TIMMI

pencil-img

57

:bravo::bravo::bravo:
Tudi jaz imam Roka pa so sumli da ima epilepsijo so mu dali zdravila,glej prejšnji teden pa dobimo izvide si misliš kakšno veselje razen nekaj na nosku mu ni nič.Verjetno imajo Rokci srečo.
:metulj:

clock-img

28.09.2004, 18:49

clock-img

Vera*

pencil-img

647

:bravo::sloncek:super.A ni lepo ko so izvidi tako lepi. ko bi le vsi imeli takšno srečo kot najina rokeca

clock-img

28.09.2004, 18:51

clock-img

Vera*

pencil-img

647

:bravo::bravo::bravo:ggfgffh.lčlkghdfsxcn.-lkoiuhjfyx< m mhgv khfxscdn,lččigf to pa je napisal moj sonček

clock-img

28.09.2004, 19:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Vera :)-:)-:)-:)-:)- ze obvlada....

clock-img

28.09.2004, 19:36

clock-img

Vera*

pencil-img

647

veš pravijo da se sedaj otroci rodijo že z fakulteto.Saj to se pri mojem Roku vidi kajne?ha ha:ups:

clock-img

28.09.2004, 19:43

clock-img

ninca

pencil-img

995

juhuuuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: sam da je OK!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

28.09.2004, 21:17

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

:bravo::bravo::bravo:
Si živo predstavljam tvoje veselje. Ko sem jaz zvedla, da Jan nima več alergij sem se tolk prjokala :(( - od sreče seveda - u čakalnico, da so vsi najprej misli, da se mu je še poslabšal.;)

:sloncek::sloncek::sloncek: za naše sončke in :bravo: za naju, ker sva se rešle ene hude skrbi.

lp Janeja :rozica:

clock-img

28.09.2004, 21:21

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

:bravo::bravo::bravo: Superca!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Bravo Rok, kako ti gre lepo tuj jezik! Moj:duda: je tudi znal to napisat, zdaj pa že govori kitajsko.hehehe:)-:)-

:miska::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem