writing-img

veselje

clock-img

30.12.2004, 15:25

clock-img

buškica

pencil-img

982

Punce!

Rada bi povedala da sem full vesela za mojo najboljšo kolegico, ker je po 4 letih poskušanja končno zanosila. A si morate misliti, Pri Rešu bi imela drugi teden umetno oploditev, zdaj pa je po naravni zanosila. Tako sem vesela zanjo da so mi kar solze polzele po licih ker ji je uspelo.
Samo to sem vam hotela sporočiti. Verjamem v čudeže in eden se je ravno zgodil. NA svoj čudež pa še čakam in se veselim dneva ko bom jaz svojega dragega presenetila z novičko.

lp
buškica

clock-img

30.12.2004, 15:28

clock-img

lenika

pencil-img

6143

To je dokaz, da ko se človek sprosti in nima več upanja za to, da bi laahko zanosil po naravni poti se ravno to zgodi.

clock-img

30.12.2004, 15:36

clock-img

buškica

pencil-img

982

točno tako, pozabi na skrbi in uživaj življenje.
Vse je mogoče če pozitivno pristopiš k problemu.
Čist sem še iz sebe tako se veselim zanjo.
lp buškica

clock-img

30.12.2004, 21:46

clock-img

Anonimen

Tudi jaz ima prijateljico, ki se ji je zgodilo nekaj takega. Ja, verjetno je nekaj res na tem, saj vemo, koliko bolezni je naprimer psihosomatskih. Več je tudi parov, ki so po neuspelih poskusih zanositve posvojili otroka, pa je po tem ženska skoraj da ne čudežno zanosila.

clock-img

30.12.2004, 23:47

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

najbrž zaradi dodatnih hormonov. ji pa iskreno čestitam. se je izognila eni zlo neprijetni zadevi, pa še malo štručko bo imela!!!
čestitke!!!:bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem