writing-img

vesoljska ladja

clock-img

17.12.2008, 09:52

clock-img

marvica

pencil-img

44

Ima kdo mogoče idejo kje je mogoče kupiti igračo vesoljska ladja.
Zaželjeno bi bilo da ni preveč negativnega izgleda, drugače pa kar koli kaj spominja na vesoljsko ladjo,

Kakšna ideja

clock-img

17.12.2008, 11:44

clock-img

sali

pencil-img

66

za koliko starega otroka? Če je že večji morda Lego kocke. Za manjšega pa ne vem, morda ima BC kaj, ali pa v večjih nakupovalnih centrih.

clock-img

17.12.2008, 12:09

clock-img

marvica

pencil-img

44

za 4,5 letnega.
Nikjer nisem nič zasledila, samo lego kocke, nad njimi pa ni preveč navdušen.
še kakšna ideja

clock-img

17.12.2008, 16:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image sori ko se smejim. Ampak.... ...lani sem si jaz zadala to misijo, ki ni obrodila sadov user posted image . Eve vsruser posted image preproste vesoljske ladje (kot je predstavljena v risankah, slikanicah,...) nisem našla nikjer user posted image . Tko da - veliko sreče želim tebi letos user posted image , če jo pa slučajno kje zasledim ti pa javim user posted image  

clock-img

18.12.2008, 10:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Hama perlice imajo nekaj z vesoljsko ladjo. Se sveti v temi in se mi zdi tudi za fantka primerno.

Ja, vem, da ni to to..... je pa improvizacija, če res ne dobiš igrače. Pri nas je letos problem Jaka na Luni, pa smo kar puzzle iz slike dali naredit user posted image  Ker figuric pri nas (še) ni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

18.12.2008, 11:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

na amazonu?
http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&search-alias=toys-and-games&field-keywords=space%20ship&page=1

drugače pa imaš prav spletno trgovino www.spacetoys.com kjer imajo veliko izbire, tudi vesoljske oblekice in NASA theme toys.

clock-img

18.12.2008, 11:59

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

user posted image

Kaj takega dobiš kot modelček od firme Revell. Poglej na www.revell.com. Pri nas jih imajo v Intersparu. Bo pa za sestavljanje obvezno potrebna pomoč očka.

clock-img

18.12.2008, 12:25

clock-img

marvica

pencil-img

44

A to imajo v šparu v Ljubljani, za tisto preko amazon pa sem vrjetno prepozna za letošnji Božič.

clock-img

18.12.2008, 12:38

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Interspar ima 100% Revell-ove modele-tudi te "easy kit".

clock-img

18.12.2008, 22:26

clock-img

Ulaa

pencil-img

504

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem