writing-img

vetrovi

clock-img

17.01.2005, 16:59

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Moja sončka imata že kakšna dva tedna vetrove in to ves dan in noč. ju napenja ko pa prdneta je bolje. Ali katera ve od česa to pride in kako jih odpraviti. Jesta pa delno moje mleko in delno aptamil.

clock-img

17.01.2005, 19:15

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

;) Tako je tudi pri moji - že 3 mesece... je pa zdaj že ful bolje, ker zna že sama napeti prepono in izstreliti prdek... Naši ni pomagalo nič (razne kapljice, čaji, celo steklenička za hranjenje), razen masaže po trebuščku z lovorjevim mazilom. Med dojenjem ju skušaj držati malo bolj pokonci - bosta že vmes kdaj podrla kupčka, s tem pa bo manj vetrov.

Hu:hudicek:Anita

clock-img

17.01.2005, 19:33

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Tudi mi imamo te probleme. Pri hranjenju poskušamo vsaj 2x podreti kupček, a nam včasih ne rata niti enkrat :(. Je bolje ko mu rata spustiti prdec, a kaj ko se pred tem tako matra. In ponoči ga tudi to zbudi.
Mislim, da je najboljši recept čas. Upam le, da bo čim hitreje mimo.

LP; Bejba

clock-img

17.01.2005, 20:31

clock-img

taj2004

pencil-img

444

To se bo ze samo odpravlo, vrjetno ima krcke pa jo napenja. Vstrajno podiraj kupcke , tudi ce ne jeste.. Mi smo jih tudi po eno uro podirali ma nakoncu ga je podrl:((

Mazi ji trebuscek z brinovim oljem ter nanj polozi toplo cunjico . To lahko drzi tudi cez noc gor. Nam je pomagalo .

clock-img

18.01.2005, 09:53

clock-img

monka

pencil-img

62

Mojemu sinčku pomaga HIPP-ov zeliščni čaj,ki mu ga dajem med obroki!

lep pozdrav!

clock-img

18.01.2005, 10:11

clock-img

iza

pencil-img

86

Moja ima ful preveč zraka v trebuhu ali v črevah in zato ima ful vetrove. Tako so mi rekli ko sva slikali ledvičke.
lp:rozica:

clock-img

19.01.2005, 18:57

clock-img

sergeja26

pencil-img

164

poskusi s kapljicami sab-simplex in pa seveda pridno podirajta kupčke :duda::duda:

clock-img

21.01.2005, 18:00

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Hvala. imata pa tudi moja dva verjetno zrak v trebuščku, ker je tudi nam omenila pri pregledu za ledvičke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem