cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vetrovi in špikanje

clock-img

07.09.2007, 21:43

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Ali ima še katera oz. je imela v nosečnosti vetrove. pri meni kar poka in poka....da je groza.
Je občasno špikanje in občutek bolečine (vendar ne krčev) v 7 tednu normalen pojav?

clock-img

07.09.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

Vetrovi so normalen pojav. Prav tako špikanje  - predvsem na začetku user posted image . Navadno je občutek podoben kot pred M.

clock-img

07.09.2007, 21:51

clock-img

BERNA

pencil-img

2

Jaz sem malo pazila kaj jem, ker kar me je napenjalo sem črtala iz jedilnika, potem je bilo boljeuser posted image

clock-img

07.09.2007, 22:35

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

O ja..vse to je bilo, najhuje pa mi je bilo, da so bili ti >golobčki< tako zelo smrdeči, da sem se komaj prenašala, če jih noben ni zavohal, sem jih jaz in se mi je kr želodec obračaluser posted image moj je takim prav ta hudim rekel, da so globinskiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

07.09.2007, 22:49

clock-img

BERNA

pencil-img

2

Če se ti ni zgodilo nič hujšega je že v redu, naprimer, da ti po pomoti nekje med ljudmi uide, potem je malo neprijetno, še posebej če smrdi. A sedaj po porodu je v redu? Jst sem nova, od danes na forumu, tako da še ne vem vse kako gre, sploh ne morem dobit kje se začne tema pogovora, bom se že utekla

clock-img

07.09.2007, 23:03

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Sem  v 15. tednu tko, da za naprej ne vem, kaj bo. Je pa že sedaj bolje. Novo temo začneš na tistem forumu, kamor spada tema, v zg. levem kotu piše z rdečim nova tema. Sploh pa, dobrodošla med nami, tminkauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

08.09.2007, 15:13

clock-img

Anonimen

Jap, ti vetrovi se pa znajo kar lepo skozi celo nosečnost vlečiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem