writing-img

vetrovne kapljice - pomoč prosim- koliko, kdaj, ..???

clock-img

02.02.2005, 16:36

clock-img

žogica marogica

pencil-img

50

Pozdravljene

Vem, da vas je kar nekaj uporabljalo vetrovne kapljice koroških lekarn. Meni jih je prinesla tašča in rekla, da lahko od 2.tedna po 2 kapljici pred obrokom. Danes pa kličem v lekarno, da preverim zadevo in mi mirno reče da lahko kar takoj 10-15 kapljic.:zmeden::zmeden::zmeden:
Kako ste dajale ve???

clock-img

02.02.2005, 16:38

clock-img

asso

pencil-img

3700

Kr ti daj po 10 kapljic, namreč 2 mislim, da sploh ne bi pomagale, še posebno pa pri moji, ki sem ji morala dati duplo dozo, ker je itak pol vrgla takoj ven.

Jaz sem dajala pred obrokom okoli 10 kapljic in to 3x na dan.

Lp asso

clock-img

02.02.2005, 16:48

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Jaz sem mu dajala od treh tednov naprej Lefaxin. Najprej dvakrat na dan po dve kapljici, ko je blo pa najbolj hudo pred vsakim dojenjem po dve kapljici. In moram priznat, da so ble edine kapljice, ki so mu kar pomagale. Imeli smo tudi Sub-simplex in neke italijanske pa niso prav nič olajšale.

:sloncek::sloncek:

clock-img

02.02.2005, 18:36

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Mi jih dajemo 2x na dan, pred ali med dojenjem in sicer 8 kapljic na žličko. Pa saj ne vem če kaj pomaga, ker našo revico še vedno kar precej napenja in ji pomaga samo to, da prdkne ali pa se pokaka.

LP, Pikapolonica :pika:

clock-img

02.02.2005, 18:39

clock-img

taj2004

pencil-img

444

Jaz sem imela kapljice iz Italije in se jih dala 4 krat na dan po 15 kapljic:((

clock-img

02.02.2005, 21:41

clock-img

rubin

pencil-img

130

mi smo mu tudi dajali 3x na dan po 10-15 kapljic pa ne vem ali ni imel krčev zaradi kapljic ali jih tako ali tako ne bi imel. Je imel pa krče po D3 kapljicah in mu jih en mesec nisem dajala pa je bilo vse v redu.Baje imajo sploh fantki po teh D3 notranje krče.Naš jih je imel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem