writing-img

vgnezditvena krvavitev?

clock-img

30.10.2010, 16:14

clock-img

Anonimen

je možno,tri dni pred menstruacijo vgnezditvena? zjutraj sem imela čisto svetlo rjav madež na hlačkah,sedaj popoldne pa tri kapljice rjavega izcedka?

clock-img

30.10.2010, 16:18

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

je možno,tri dni pred menstruacijo vgnezditvena? zjutraj sem imela čisto svetlo rjav madež na hlačkah,sedaj popoldne pa tri kapljice rjavega izcedka?

jaz mislim, da je možno...
če do jutri ne bo sprememb, počakaj do datuma ko bi jo mogla dobiti in potem testek...
držim pesti za veeeelik +

jaz bi mogla 31.07. dobiti 'navadno'user posted image ampak sem jo imela preveč za vgnezditveno in premalo za 'normalno'...
ker nisem vedela kako in kaj sem šele 04.09. delala test in je bil + ko sem pri G povedala o tem, mi je rekla da je to bilo to, saj po datumih vse klapa...

clock-img

30.10.2010, 16:24

clock-img

Anonimen

če ti je lažje. Vse je možno
by ledena

clock-img

31.10.2010, 01:26

clock-img

Anonimen

Bom vprašala kar na tej temi, da ne bom nove odpirala; VEDNO do zdaj mi je menstruacija, čisto normalna, trajala 5 do 6 dni. Zdaj pa se mi je že dvakrat zgodilo, da sem imela rahlo krvavitev, potem 2 do 3 dni sploh nič, potem pa se mi je ulila user posted image . Kaj bi to lahko bilo, mi je prav težko, ko razmišljam o tem, ker se bojim, da bi lahko bil kak začetek vgnezditve, pa potem nič ... Čudno mi pa je, da se je to šele zdaj dvakrat zgodilo, prej nikoli, in to oba meseca, ko nisva bila kaj preveč pazljiva.
Hvala za odgovore.

clock-img

01.11.2010, 18:03

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Ponavadi izcedki pred M kažejo na težave z rumenim telescem, hormonske težave...user posted image  Mam isti problem in bom vesela kakšnega nasveta na to temo, če se je še katera borila s temuser posted image

clock-img

01.11.2010, 18:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: smeška83

Ponavadi izcedki pred M kažejo na težave z rumenim telescem, hormonske težave...user posted image  Mam isti problem in bom vesela kakšnega nasveta na to temo, če se je še katera borila s temuser posted image

Kolikor je meni poznano, naj bi v takem primeru dajali hormone (dabroston/utrogestan) za podporo morebitni nosečnosti...nekje na sredi cikla naj bi začela jemat in potem dokler ne pride user posted image ali pa +
Najbolje bi bilo vprašat ginekologa...
srečno obema
Vita

clock-img

02.11.2010, 09:19

clock-img

*zabica*

pencil-img

380

Meni so izcedki nagajali skoraj eno leto, pa tudi menstruacije so bile neredne, od 21-26 dni.....Poleti sem bila na laparoskopiji in se je vse skupaj uredilo....Najboljse je, da gres do gin. in omenis poblem 

clock-img

04.11.2010, 15:05

clock-img

Anonimen

Kako dolgo ste imele vgnezditvene krvavitve? En dan ali več? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem