writing-img

vgnezditvena krvavitev

clock-img

17.08.2005, 11:29

clock-img

ona78

pencil-img

373

pride vedno do krvavitve ob ugneznitvi :zmeden2: ???
Če pride, kdaj pa??

hvala punce! :rozica: :bravo:

clock-img

17.08.2005, 11:34

clock-img

pika74

pencil-img

6782

- ne
- takrat, ko se vgnezdi

Lp
:rozica:

clock-img

17.08.2005, 11:35

clock-img

dadica

pencil-img

556

jaz je nisem imela,niti izcedka pred predvideno M kaj šele krvavitev.predlagam ti da do datuma M poplnoma izlopiš zadevo in se pustiš presentit.držim pesti!
:miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

17.08.2005, 20:50

clock-img

Meka

pencil-img

39

Hi, jaz sem imela zadnjo M. 24.7. tako da bi morala priti naslednja 21. 22. 23. (tukaj nekje vmes). Imam 15. pa se mi je pojavil blag rjavi izcedek, prav tako 16. in 17. (se pravi danes). To se mi ni nikoli dogajalo, le prejšnji mesec, se mi je podobno (le manj intenzivno) zgodilo dva dni pred M. Vem, da sem neučakana, vendar mi je to novo in me zanima, ali je možno da gre za vgnezditev? Nisem preveč optimistična in tudi poskušam odmisliti, ampak vsakič ko se vsedem na WC zagledamo to rjavo s..... in ne morem mimo da ne bi pomislila, kaj pa če je to to. Kaj pravite.

lp

clock-img

17.08.2005, 20:56

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Meka, glede na to, da se vgnezditvena krvavitev navadno pojavi kakšen teden dni pred pričakovano M, je možno, da gre za vgnezditveno. Želim ti, da se ti izide po tvojih željah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem