writing-img

vgnezditvena krvavitev

clock-img

26.06.2006, 08:55

clock-img

Anonimen

ojla punce...
povejte mi prosim po kolikem casu od morebitne zanositve pride do vknezditvene krvavitve in kako jo lociti od M.

LP

clock-img

26.06.2006, 09:34

clock-img

Skyline

pencil-img

135

Do te krvavitve pride pri majhnem odstotku žensk in če že pride do nje, se pojavi približno kak teden ali nekaj dni pred user posted image .

pa srečno....user posted image

clock-img

26.06.2006, 11:36

clock-img

LuLuna

pencil-img

47

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojla punce...
povejte mi prosim po kolikem casu od morebitne zanositve pride do vknezditvene krvavitve in kako jo lociti od M.

LP

Šele, ko pride do vgnezditve lahko govorimo tudi o zanositvi.
Tisto na kar si ti najbrž mislila je oploditev, kar se lahko zgodi le ob ovulaciji.
Torej, od trenutka oploditve do morebitne vgnezditvene krvavitve ponavadi mine 6 do 9 dni. Ta krvavitev pa je svetle, rožnate barve, ali pa kot prozorni izcedek pomešan s svetlo ali temnejšo rjavo barvo. Se pojavi le kratkotrajno oziroma le enkrat in še to morda takrat, ko greš na stranišče tako, da ga lahko sploh ne opaziš, če že glih nisi pozorna na to. Na hlačkah zaradi tega lahko da ni nobene sledi.
Če pa krvavitev, ki bi lahko bila vgnezdivena, potraja dlje kot v enem dnevu, bo najbrž prišla tudi menstruacija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem